خوراک ماهی با سس زیتون

| ۴۵۰ گرم پاستا چیفرونی ( منحنی توخالی) خشک | |
| یک قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
| ۸ قطعه ۱۱۵ گرمی ماهی سی باس (Sea bass) | |
| مواد لازم برای تهیه سس : | |
| ۲ قاشق غذاخوری کره | |
| ۴ عدد پیاز شالوت، خرد شده | |
| ۲ قاشق غذاخوری دانه کیپر | |
| ۱۷۵ گرم زیتون سبز بدون هسته، خرد شده | |
| ۴ قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک | |
| ۳۰۰ میلی لیتر عصاره ماهی | |
| ۳۰۰ میلی لیتر خامه پرچرب | |
| آب یک عدد لیمو | |
| نمک و فلفل | |
| مواد لازم برای تزیین : | |
| برش های لیمو ترش | |
| تره فرنگی رشته شده | |
| هویج رشته شده |
| 1. | برای تهیه سس، کره را در ماهیتابه ای آب کنید. پیاز رابه آن اضافه کرده و به مدت ۴ دقیقه روی حرارت کم سرخ کنید. سپس دانه های کیپر و زیتون را به آن افزوده و ۳ دقیقه دیگر حرارت دهید. |
| 2. | سرکه بالزامیک و عصاره ماهی را درون ماهیتابه ریخته و هم بزنید تا مواد به جوش بیایند و حجم آنها به نصف کاهش یابد. خامه را اضافه کرده، مواد را روی حرارت، خوب هم بزنید تا دوباره حجم آنها نصف شود. به آن نمک، فلفل و آب لیمو بیافزایید. ماهیتابه را از روی حرارت برداشته، کنار بگذارید و گرم نگه دارید. |
| 3. | قابلمه ای بزرگ از آب و کمی نمک را به جوش آورده، پاستا و روغن زیتون به آن اضافه کنید و به مدت ۱۲ دقیقه بپزید تا پاستاها کاملاً نرم شده ولی له نشوند و زیر دندان بیایند. |
| 4. | در همین فاصله، هر دو طرف ماهی را به مدت ۳ تا ۴ دقیقه کاملاً سرخ کرده به نحوی که مغزپخت شود و آبدار و ترد باشد. |
| 5. | پاستا را آبکش کرده و در ظرف پذیرایی قرار دهید. سپس تکه های ماهی سرخ شده را روی آن بگذارید. سس زیتون را روی آن بریزید و غذا را با برش های لیمو، رشته های تره فرنگی و هویج تزیین کرده و بلافاصله سرو نمایید. |

دیدگاهتان را بنویسید