خوراک ماهی با سس زیتون

۴۵۰ گرم پاستا چیفرونی ( منحنی توخالی) خشک | |
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
۸ قطعه ۱۱۵ گرمی ماهی سی باس (Sea bass) | |
مواد لازم برای تهیه سس : | |
۲ قاشق غذاخوری کره | |
۴ عدد پیاز شالوت، خرد شده | |
۲ قاشق غذاخوری دانه کیپر | |
۱۷۵ گرم زیتون سبز بدون هسته، خرد شده | |
۴ قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک | |
۳۰۰ میلی لیتر عصاره ماهی | |
۳۰۰ میلی لیتر خامه پرچرب | |
آب یک عدد لیمو | |
نمک و فلفل | |
مواد لازم برای تزیین : | |
برش های لیمو ترش | |
تره فرنگی رشته شده | |
هویج رشته شده |
1. | برای تهیه سس، کره را در ماهیتابه ای آب کنید. پیاز رابه آن اضافه کرده و به مدت ۴ دقیقه روی حرارت کم سرخ کنید. سپس دانه های کیپر و زیتون را به آن افزوده و ۳ دقیقه دیگر حرارت دهید. |
2. | سرکه بالزامیک و عصاره ماهی را درون ماهیتابه ریخته و هم بزنید تا مواد به جوش بیایند و حجم آنها به نصف کاهش یابد. خامه را اضافه کرده، مواد را روی حرارت، خوب هم بزنید تا دوباره حجم آنها نصف شود. به آن نمک، فلفل و آب لیمو بیافزایید. ماهیتابه را از روی حرارت برداشته، کنار بگذارید و گرم نگه دارید. |
3. | قابلمه ای بزرگ از آب و کمی نمک را به جوش آورده، پاستا و روغن زیتون به آن اضافه کنید و به مدت ۱۲ دقیقه بپزید تا پاستاها کاملاً نرم شده ولی له نشوند و زیر دندان بیایند. |
4. | در همین فاصله، هر دو طرف ماهی را به مدت ۳ تا ۴ دقیقه کاملاً سرخ کرده به نحوی که مغزپخت شود و آبدار و ترد باشد. |
5. | پاستا را آبکش کرده و در ظرف پذیرایی قرار دهید. سپس تکه های ماهی سرخ شده را روی آن بگذارید. سس زیتون را روی آن بریزید و غذا را با برش های لیمو، رشته های تره فرنگی و هویج تزیین کرده و بلافاصله سرو نمایید. |
دیدگاهتان را بنویسید