مواد اولیه لازم و ترکیبات

۴۵۰ گرم پاستا چیفرونی ( منحنی توخالی) خشک
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
۸ قطعه ۱۱۵ گرمی ماهی سی باس (Sea bass)
مواد لازم برای تهیه سس :
۲ قاشق غذاخوری کره
۴ عدد پیاز شالوت، خرد شده
۲ قاشق غذاخوری دانه کیپر
۱۷۵ گرم زیتون سبز بدون هسته، خرد شده
۴ قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
۳۰۰ میلی لیتر عصاره ماهی
۳۰۰ میلی لیتر خامه پرچرب
آب یک عدد لیمو
نمک و فلفل
مواد لازم برای تزیین :
برش های لیمو ترش
تره فرنگی رشته شده
هویج رشته شده

راهنمای پخت

1.برای تهیه سس، کره را در ماهیتابه ای آب کنید. پیاز رابه آن اضافه کرده و به مدت ۴ دقیقه روی حرارت کم سرخ کنید. سپس دانه های کیپر و زیتون را به آن افزوده و ۳ دقیقه دیگر حرارت دهید.
2.سرکه بالزامیک و عصاره ماهی را درون ماهیتابه ریخته و هم بزنید تا مواد به جوش بیایند و حجم آنها به نصف کاهش یابد. خامه را اضافه کرده، مواد را روی حرارت، خوب هم بزنید تا دوباره حجم آنها نصف شود. به آن نمک، فلفل و آب لیمو بیافزایید. ماهیتابه را از روی حرارت برداشته، کنار بگذارید و گرم نگه دارید.
3.قابلمه ای بزرگ از آب و کمی نمک را به جوش آورده، پاستا و روغن زیتون به آن اضافه کنید و به مدت ۱۲ دقیقه بپزید تا پاستاها کاملاً نرم شده ولی له نشوند و زیر دندان بیایند.
4.در همین فاصله، هر دو طرف ماهی را به مدت ۳ تا ۴ دقیقه کاملاً سرخ کرده به نحوی که مغزپخت شود و آبدار و ترد باشد.
5.پاستا را آبکش کرده و در ظرف پذیرایی قرار دهید. سپس تکه های ماهی سرخ شده را روی آن بگذارید. سس زیتون را روی آن بریزید و غذا را با برش های لیمو، رشته های تره فرنگی و هویج تزیین کرده و بلافاصله سرو نمایید.

خوراک ماهی با سس زیتون

 

پیازهای ریز لعاب خورده براق باگسی من

دوست داری پیاز ریز لعاب خورده براق ببینی چطوری درست میشه رو باگسی من کلیک کن

بسته های اقتصادی مواد غذایی به فروشگاه باگسی من

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.