مواد لازم و ترکیبات

۱۵۰ میلی لیتر روغن زیتون
۴ عدد فیله ماهی خال مخالی(از انواع ماهی های کوچک و روغنی)
۲ قاشق غذاخوری مخلوط آرد با نمک و فلفل برای پاشیدن روی ماهی
۴ قاشق غذاخوری سرکه قرمز
یک عدد پیاز، نازک خلال شده
خلال پوست یک پرتقال که با پوست کن خلال شده باشد
یک عدد آویشن تازه
یک عدد برگ رزماری تازه
یک عدد برگ بوی تازه
۴ حبه سیر، کوبیده شده
۲ عدد فلفل چیلی قرمز تازه، له شده
یک قاشق چایخوری نمک
۳ قاشق غذاخوری برگ جعفری تازه، خرد شده

طرز تهیه

1.نصف روغن را در یک ماهیتابه گرم کنید. فیله ماهی ها را داخل مخلوط آرد و نمک بزنید.
2.ماهی ها را داخل ماهیتابه بریزید و هر طرف آن را به مدت ۳۰ ثانیه سرخ کنید (در این مرحله لازم نیست ماهی مغزپخت شوند).
3.ماهی ها را داخل یک ظرف کم عمق بزرگ طوری کنار هم بچینید تا به صورت یک لایه ته ظرف را بپوشانند.
4.سرکه، پیاز، پوست پرتقال، آویشن، رزماری، برگ بو، سیر، فلفل چیلی و نمک را داخل ماهیتابه بریزید و مخلوط را با حرارت خیلی ملایم گرم کنید، سپس به مدت ۱۰ دقیقه آرام بجوشانید.
5.باقیمانده روغن زیتون و جعفری خرد شده را به مخلوط بیافزایید، سپس آن را روی ماهی ها بریزید. ماهی و مایه روی آن را کنار بگذارید تا خوب سرد شوند، این غذا را با نان برشته سرو نمایید.

توصیه سر آشپز خوراک ماهی اسکابچ

می توانید این غذا را به همین روش با ۱۲ عدد ماهی ساردین پاک شده، بدون سر نیز درست کنید. استفاده از تکه های گوشت ماهی تن هم این غذا را بسیار لذیذ خواهد کرد. اسکابچ به غذایی گفته می شود که در آن، ماهی را به مدت یک روز در سرکه، روغن و ادویه می خوابانند و پس از سرخ کردن به عنوان پیش غذا سرد سرو می کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.