مواد لازم و ترکیبات

۴۵۰ گرم فیله گوساله، به باریکه های ۲.۵سانتیمتری خرد شده
مواد لازم برای تهیه مایه خواباندن :
۲ قاشق چایخوری آرد ذرت
۲ قاشق غذاخوری سویا سس غلیظ
۲ قاشق چایخوری روغن بادام زمینی
مواد لازم برای تهیه سس :
۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی
۳ حبه سیر، کوبیده شده
یک عدد پیاز کوچک، به ۸ تکه برش خورده
۲۲۵ گرم لوبیا سبز تازه، دو نیم شده
۲۵ گرم مغز بادام هندی بی نمک
۲۵ گرم کنسرو مغز جوانه درخت بامبو، آبکش و شسته شده
۲ قاشق چایخوری سویا سس غلیظ
۲ قاشق چایخوری سرکه
۱۲۵ میلی لیتر عصاره گوشت گوساله
۴ قاشق چایخوری آب
۲ قاشق چایخوری آرد ذرت
نمک و فلفل

طرز تهیه

1.برای تهیه مایه خواباندن، آرد ذرت، سویا سس و روغن بادام زمینی را با هم مخلوط کنید.
2.قطعات گوشت را در کاسه نیمه گودی قرار داده، مایه خواباندن را روی آنها بریزید، هم بزنید تا گوشت ها کاملاً به مایه آغشته شوند. روی کاسه را بپوشانید و حداقل به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا خیس بخورند.
3.برای تهیه سس، روغن را در ماهی تابه ای که از قبل گرم شده، حرارت دهید. سیر، پیاز، لوبیا، بادام هندی و مغز جوانه درخت بامبو را در روغن ریخته و به مدت ۲تا ۳دقیقه تفت دهید.
4.گوشت را از درون مایه بیرون آورده، آبکش کنید و به مدت ۲تا ۳دقیقه درون وُک تفت دهید.
5.سویا سس، سرکه و عصاره گوشت را با هم مخلوط کنید. آرد ذرت را در آب حل کنید و به مخلوط سویا سس بیافزایید. آنها را هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.
6.مخلوط را به محتویات داخل وُک افزوده و حرارت دهید تا شروع به جوشیدن نماید، آن را هم بزنید تا سس غلیظ و شفافی به دست آید. حرارت را کم کنید و بگذارید به مدت ۲تا ۳ دقیقه آهسته بجوشد. چاشنی آن را اندازه کرده و بلافاصله سرو نمایید.

خوراک لوبیا سبز با گوشت گوساله

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.