خوراک لوبیا سبز با گوشت گوساله

| ۴۵۰ گرم فیله گوساله، به باریکه های ۲.۵سانتیمتری خرد شده | |
| مواد لازم برای تهیه مایه خواباندن : | |
| ۲ قاشق چایخوری آرد ذرت | |
| ۲ قاشق غذاخوری سویا سس غلیظ | |
| ۲ قاشق چایخوری روغن بادام زمینی | |
| مواد لازم برای تهیه سس : | |
| ۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی | |
| ۳ حبه سیر، کوبیده شده | |
| یک عدد پیاز کوچک، به ۸ تکه برش خورده | |
| ۲۲۵ گرم لوبیا سبز تازه، دو نیم شده | |
| ۲۵ گرم مغز بادام هندی بی نمک | |
| ۲۵ گرم کنسرو مغز جوانه درخت بامبو، آبکش و شسته شده | |
| ۲ قاشق چایخوری سویا سس غلیظ | |
| ۲ قاشق چایخوری سرکه | |
| ۱۲۵ میلی لیتر عصاره گوشت گوساله | |
| ۴ قاشق چایخوری آب | |
| ۲ قاشق چایخوری آرد ذرت | |
| نمک و فلفل |
| 1. | برای تهیه مایه خواباندن، آرد ذرت، سویا سس و روغن بادام زمینی را با هم مخلوط کنید. |
| 2. | قطعات گوشت را در کاسه نیمه گودی قرار داده، مایه خواباندن را روی آنها بریزید، هم بزنید تا گوشت ها کاملاً به مایه آغشته شوند. روی کاسه را بپوشانید و حداقل به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا خیس بخورند. |
| 3. | برای تهیه سس، روغن را در ماهی تابه ای که از قبل گرم شده، حرارت دهید. سیر، پیاز، لوبیا، بادام هندی و مغز جوانه درخت بامبو را در روغن ریخته و به مدت ۲تا ۳دقیقه تفت دهید. |
| 4. | گوشت را از درون مایه بیرون آورده، آبکش کنید و به مدت ۲تا ۳دقیقه درون وُک تفت دهید. |
| 5. | سویا سس، سرکه و عصاره گوشت را با هم مخلوط کنید. آرد ذرت را در آب حل کنید و به مخلوط سویا سس بیافزایید. آنها را هم بزنید تا خوب ترکیب شوند. |
| 6. | مخلوط را به محتویات داخل وُک افزوده و حرارت دهید تا شروع به جوشیدن نماید، آن را هم بزنید تا سس غلیظ و شفافی به دست آید. حرارت را کم کنید و بگذارید به مدت ۲تا ۳ دقیقه آهسته بجوشد. چاشنی آن را اندازه کرده و بلافاصله سرو نمایید. |
دیدگاهتان را بنویسید