مواد لازم و ترکیبات

۴۵۰ گرم لوبیا سبز باریک
۲ عدد فلفل قرمز چیلی تازه
۲ قاشق غذاخوری روغن بادام زمینی
½ قاشق چایخوری پودر ادویه ستاره ای
یک حبه سیر، له شده
۲ قاشق غذاخوری سویا سس رقیق
۲ قاشق چایخوری عسل خالص بدون موم
½ قاشق چایخوری روغن کنجد

طرز تهیه

1.با استفاده از یک کارد تیز، لوبیا ها را به دو نیم تقسیم کنید.
2.فلفل چیلی را خلال کرده و در صورتی که تندی ملایمتری را ترجیح می دهید، دانه های آن را خارج کنید.
3.روغن را در یک وُک یا ماهیتابه گرم شده، حرارت دهید تا تقریباً به مرحله دود کردن برسد.
4.حرارت وُک را به آرامی کم کرده و لوبیاها را داخل آن بریزید و به مدت ۱ دقیقه تفت دهید.
5.فلفل چیلی قرمز، ادویه ستاره ای و سیر را به آن اضافه کرده و ۳۰ ثانیه دیگر به تفت دادن ادامه دهید.
6.سویا سس، عسل و روغن کنجد را داخل کاسه کوچکی با هم مخلوط کنید.
7.مخلوط سس را به وُک اضافه کرده و هم بزنید. مواد را به مدت ۲ دقیقه بپزید و مدام آنها را تفت داده و هم بزنیدتا لوبیاها کاملاً به سس آغشته شوند.
8.خوراک آماده را داخل ظرف مخصوص پذیرایی گرم ریخته و بلافاصله سرو نمایید.

توصیه سرآشپز خوراک لوبیا سبز

در صورت استفاده از کلم بروکسل به جای لوبیا سبز، غذا طعم فوق العاده خوشمزه ای به خود می گیرد. کلم بروکسل را تمیز کرده، سپس آن را رشته ای خرد کنید و به مدت ۲ دقیقه در روغن داغ تفت داده و طبق دستور غذایی از مرحله ۴ به غذا افزوده و مراحل دیگر را ادامه دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.