مواد لازم و ترکیبات

۶۷۵ گرم سیب زمینی، مکعبی خرد شده
یک قاشق غذا خوری روغن زیتون
۲ حبه سیر، له شده
یک عدد فلفل دلمه ای سبز،نگینی خرد شده
یک عدد فلفل دلمه ای زرد، نگینی خرد شده
۳ عددگوجه فرنگی، نگینی خرد شده
نمک و فلفل
۷۵ گرم قارچ، نصف شده
یک قاشق غذاخوری سس وُستیشر
۲ قاشق غذاخوری ریحان بازل، خرد شده
نان گرم برشته برای سرو
چند شاخه ریحان بازل تازه برای تزیین

طرز تهیه

1.سیب زمینی ها را در قابلمه حاوی آب جوش و نمک به مدت ۷ تا ۸ دقیقه بپزید.سپس آنها را آبکش کنید و کنار بگذارید.
2.روغن را در ماهیتابه ای بزرگ گرم کنید و به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه سیب زمینی ها را خوب در آن تفت دهید و مرتب هم بزنید تا روی آنها طلایی شود.
3.سیر و فلفل دلمه ای ها را به ماهیتابه اضافه نمایید و به مدت ۲تا ۳دقیقه تفت دهید.
4.قارچ ها را به بقیه مواد اضافه کنید و به مدت ۵ تا ۶ دقیقه دیگر خوب تفت دهید و هم بزنید.
5.سس وستیشر و ریحان بازل را بیافزایید و نمک و فلفل بزنید. پس از آماده شدن غذا آن را با چند شاخه ریحان تزیین کنید و با نان برشته سرو نمایید.

توصیه سر آشپز خوراک قارچ و سیب زمینی

در بیشتر سس های وستیشر، ماهی آنشوآ (کولی) وجود دارد. اگر این غذا را برای افراد گیاهخوار آماده می کنید ابتدا مطمئن شوید که سس شما از نوع وستیشر سبزیجات است و حاوی ماهی کولی نمی باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.