مواد لازم و ترکیبات

مواد لازم برای تهیه لایه رویی :
۶۷۵ گرم سیب زمینی، مکعبی خرد شده
۲۵ گرم / ۲ قاشق غذاخوری کره
یک قاشق غذاخوری شیر
۵۰ گرم گردوی خرد شده
۲ قاشق غذاخوری آویشن خرد شده
شاخه های ریز و جوان آویشن برای تزیین
مواد لازم برای تهیه لایه میانی:
۲۲۵ گرم عدس قرمز
۶۰ گرم کره
یک عدد تره فرنگی، حلقه شده
۲ حبه سیر، له شده
یک ساقه کرفس، خرد شده
۱۲۵ گرم گلچه های کلم بروُکلی
۱۷۵ گرم پنیرتوفو دودی، مکعبی خرد شده
۲ قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی
نمک و فلفل

طرز تهیه

1.سیب زمینی ها را به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه در یک قابلمه آب جوش بپزید تا مغز پخت شوند. آنها راخوب آبکش کرده و کره و شیر را اضافه کنید و خوب بکوبید تا پوره شود. گردو و آویشن خرد شده را داخل آن بریزید و کنار بگذارید.
2.عدس قرمز را در یک قابلمه آب جوش به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بپزید. آب اضافه آن را خالی کنید و کنار بگذارید.
3.کره را دریک ماهیتابه آب کنید. تره فرنگی، سیر،کرفس و کلم بروُکلی را به آن اضافه کنید و روی حرارت کم به مدت ۵ دقیقه تفت دهید تا کاملاً نرم شوند. پنیر توفو را افزوده، عدس و رب گوجه فرنگی را روی آن بریزید و خوب مخلوط کنید. چاشنی آن را با نمک و فلفل اندازه کنید، سپس همه مخلوط را داخل یک ظرف پیرکس بریزید.
4.پوره سیب زمینی را روی مخلوط عدس بریزید و با قاشق آن را کاملاً پهن کنید تا تمام سطح ظرف را بپوشاند.
5.غذا را در فری که از قبل گرم شده، روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰درجه فارنهایت و یا عدد ۶ فرهای گازی به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بپزید تا سطح آن طلایی شود. سپس با چند شاخه آویشن روی آن را تزیین کرده و سرو نمایید.

توصیه سر آشپز خوراک عدس با رویه سیب زمینی

شما می توانید از انواع سبزیجات مورد علاقه تان در این غذا استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.