توصیه سر آشپز خوراک عدس با رویه سیب زمینی
شما می توانید از انواع سبزیجات مورد علاقه تان در این غذا استفاده کنید.
مواد لازم برای تهیه لایه رویی : | |
۶۷۵ گرم سیب زمینی، مکعبی خرد شده | |
۲۵ گرم / ۲ قاشق غذاخوری کره | |
یک قاشق غذاخوری شیر | |
۵۰ گرم گردوی خرد شده | |
۲ قاشق غذاخوری آویشن خرد شده | |
شاخه های ریز و جوان آویشن برای تزیین | |
مواد لازم برای تهیه لایه میانی: | |
۲۲۵ گرم عدس قرمز | |
۶۰ گرم کره | |
یک عدد تره فرنگی، حلقه شده | |
۲ حبه سیر، له شده | |
یک ساقه کرفس، خرد شده | |
۱۲۵ گرم گلچه های کلم بروُکلی | |
۱۷۵ گرم پنیرتوفو دودی، مکعبی خرد شده | |
۲ قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی | |
نمک و فلفل |
1. | سیب زمینی ها را به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه در یک قابلمه آب جوش بپزید تا مغز پخت شوند. آنها راخوب آبکش کرده و کره و شیر را اضافه کنید و خوب بکوبید تا پوره شود. گردو و آویشن خرد شده را داخل آن بریزید و کنار بگذارید. |
2. | عدس قرمز را در یک قابلمه آب جوش به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بپزید. آب اضافه آن را خالی کنید و کنار بگذارید. |
3. | کره را دریک ماهیتابه آب کنید. تره فرنگی، سیر،کرفس و کلم بروُکلی را به آن اضافه کنید و روی حرارت کم به مدت ۵ دقیقه تفت دهید تا کاملاً نرم شوند. پنیر توفو را افزوده، عدس و رب گوجه فرنگی را روی آن بریزید و خوب مخلوط کنید. چاشنی آن را با نمک و فلفل اندازه کنید، سپس همه مخلوط را داخل یک ظرف پیرکس بریزید. |
4. | پوره سیب زمینی را روی مخلوط عدس بریزید و با قاشق آن را کاملاً پهن کنید تا تمام سطح ظرف را بپوشاند. |
5. | غذا را در فری که از قبل گرم شده، روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰درجه فارنهایت و یا عدد ۶ فرهای گازی به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بپزید تا سطح آن طلایی شود. سپس با چند شاخه آویشن روی آن را تزیین کرده و سرو نمایید. |
توصیه سر آشپز خوراک عدس با رویه سیب زمینی
شما می توانید از انواع سبزیجات مورد علاقه تان در این غذا استفاده کنید.
دیدگاهتان را بنویسید