مواد لازم و ترکیبات

۱۲۵ گرم بادام زمینی تفت داده شده بدون نمک
۲ قاشق چایخوری سس فلفل تند
۱۷۵ میلی لیتر شیر نارگیل
۲ قاشق غذاخوری سویا سس
یک قاشق غذاخوری پودر تخم گشنیز
کمی پودر زردچوبه
یک قاشق غذاخوری شکر دانه درشت قهوه ای
۳ قاشق غذاخوری روغن کنجد
۳ تا ۴ عدد پیاز شالوت، ریز خلال شده
یک حبه سیر، ریز خرد شده
۱ تا ۲عدد فلفل چیلی قرمز، دانه گرفته و ریز خرد شده
یک عدد هویج بزرگ، ریز خلال شده
یک عدد فلفل دلمه ای زرد و قرمز، خلال شده
یک عدد کدو سبز، خلال شده
۱۲۵ گرم غلاف خوراکی نخود فرنگی، تمیز شده
۵/۷ سانتیمتر خیار، خلال شده
۲۵۰ گرم قارچ
۲۵۰ گرم کنسرو شاه بلوط، آبکش شده
۲ قاشق چایخوری ریشه زنجبیل رنده شده ۲ قاشق چایخوری ریشه زنجبیل رنده شده
پوست ریز رنده شده و آب یک عدد لیمو
یک قاشق غذاخوری گشنیز تازه خرد شده
نمک و فلفل
برش های لیمو برای تزیین

طرز تهیه

1.برای تهیه سس بادام زمینی، بادام زمینی ها را داخل یک مخلوط کن خرد کنید. آنها را به همراه سس تند چیلی، شیر نارگیل، سویا سس، پودر تخم گشنیز، زردچوبه و شکر داخل یک قابلمه کوچک به مدت ۳تا ۴دقیقه حرارت دهید و هم بزنید. سپس تا زمان نیاز قابلمه را کنار گذاشته و گرم نگه دارید.
2.روغن کنجد را داخل یک وُک یا ماهیتابه بزرگ حرارت دهید. پیاز شالوت، سیر و فلفل چیلی را به وُک بیافزایید و به مدت ۲ دقیقه به سبک شرقی تفت دهید.
3.هویج، فلفل دلمه ای، کدو سبز و غلاف خوراکی نخود فرنگی را به آن اضافه کنید و به مدت ۲ دقیقه دیگر تفت دهید.
4.خیار، قارچ، شاه بلوط، زنجبیل، پوست و آب لیمو و گشنیز تازه را به مواد داخل وُک اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه به سبک شرقی تفت دهید تا سبزیجات شروع به سرخ و ترد شدن کنند.
5.مواد چاشنی نمک و فلفل اضافه کنید تا طعم و مزه سبزیجات بهتر شود.
6.خوراک را بین ۴ بشقاب مخصوص پذیرایی گرم تقسیم کنید و با برش های لیمو تزیین نمایید. سس بادام زمینی را داخل ظرف مخصوص سرو سس ریخته و همراه خوراک سرو نمایید.

خوراک شاه بلوط و سبزیجات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.