خوراک شاه بلوط و سبزیجات

| ۱۲۵ گرم بادام زمینی تفت داده شده بدون نمک | |
| ۲ قاشق چایخوری سس فلفل تند | |
| ۱۷۵ میلی لیتر شیر نارگیل | |
| ۲ قاشق غذاخوری سویا سس | |
| یک قاشق غذاخوری پودر تخم گشنیز | |
| کمی پودر زردچوبه | |
| یک قاشق غذاخوری شکر دانه درشت قهوه ای | |
| ۳ قاشق غذاخوری روغن کنجد | |
| ۳ تا ۴ عدد پیاز شالوت، ریز خلال شده | |
| یک حبه سیر، ریز خرد شده | |
| ۱ تا ۲عدد فلفل چیلی قرمز، دانه گرفته و ریز خرد شده | |
| یک عدد هویج بزرگ، ریز خلال شده | |
| یک عدد فلفل دلمه ای زرد و قرمز، خلال شده | |
| یک عدد کدو سبز، خلال شده | |
| ۱۲۵ گرم غلاف خوراکی نخود فرنگی، تمیز شده | |
| ۵/۷ سانتیمتر خیار، خلال شده | |
| ۲۵۰ گرم قارچ | |
| ۲۵۰ گرم کنسرو شاه بلوط، آبکش شده | |
| ۲ قاشق چایخوری ریشه زنجبیل رنده شده ۲ قاشق چایخوری ریشه زنجبیل رنده شده | |
| پوست ریز رنده شده و آب یک عدد لیمو | |
| یک قاشق غذاخوری گشنیز تازه خرد شده | |
| نمک و فلفل | |
| برش های لیمو برای تزیین |
| 1. | برای تهیه سس بادام زمینی، بادام زمینی ها را داخل یک مخلوط کن خرد کنید. آنها را به همراه سس تند چیلی، شیر نارگیل، سویا سس، پودر تخم گشنیز، زردچوبه و شکر داخل یک قابلمه کوچک به مدت ۳تا ۴دقیقه حرارت دهید و هم بزنید. سپس تا زمان نیاز قابلمه را کنار گذاشته و گرم نگه دارید. |
| 2. | روغن کنجد را داخل یک وُک یا ماهیتابه بزرگ حرارت دهید. پیاز شالوت، سیر و فلفل چیلی را به وُک بیافزایید و به مدت ۲ دقیقه به سبک شرقی تفت دهید. |
| 3. | هویج، فلفل دلمه ای، کدو سبز و غلاف خوراکی نخود فرنگی را به آن اضافه کنید و به مدت ۲ دقیقه دیگر تفت دهید. |
| 4. | خیار، قارچ، شاه بلوط، زنجبیل، پوست و آب لیمو و گشنیز تازه را به مواد داخل وُک اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه به سبک شرقی تفت دهید تا سبزیجات شروع به سرخ و ترد شدن کنند. |
| 5. | مواد چاشنی نمک و فلفل اضافه کنید تا طعم و مزه سبزیجات بهتر شود. |
| 6. | خوراک را بین ۴ بشقاب مخصوص پذیرایی گرم تقسیم کنید و با برش های لیمو تزیین نمایید. سس بادام زمینی را داخل ظرف مخصوص سرو سس ریخته و همراه خوراک سرو نمایید. |

دیدگاهتان را بنویسید