مواد لازم و ترکیبات

۴ عدد سیب زمینی
۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی
یک عدد فلفل دلمه ای زرد، مکعبی خرد شده
یک عدد فلفل دلمه ای قرمز، مکعبی خرد شده
یک عدد هویج، باریک خلال شده
یک عدد کدو سبز، باریک خلال شده
۲ حبه سیر، له شده
یک عدد فلفل چیلی قرمز، خرد شده
یک دسته پیازچه، از طول به دو نیم شده
۸ قاشق غذاخوری شیر نارگیل
یک قاشق چایخوری گیاه لیمو، خرد شده
۲ قاشق چایخوری آب لیمو
یک عدد پوست لیمو، ریز رنده شده
یک قاشق غذاخوری گشنیز تازه، خرد شده

طرز تهیه

1.به کمک یک چاقوی تیز، سیب زمینی ها را مکعبی خرد کنید.
2.داخل یک قابلمه بزرگ آب را به جوش بیاورید و سیب زمینی خرد شده را به مدت ۵ دقیقه درون آن پخته و آبکش کنید.
3.روغن نباتی را در یک وُک یا ماهیتابه بزرگ از قبل گرم شده، حرارت دهید و روغن را در آن بچرخانید تا خوب داغ شود.
4.سیب زمینی، فلفل دلمه ای، هویج، کدو سبز، سیر و فلفل چیلی را به وُک اضافه کرده و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه به سبک شرقی تفت دهید.
5.پیازچه، شیر نارگیل، گیاه لیمو و آب لیمو را افزوده و به مدت ۵ دقیقه دیگر تفت دهید.
6.پوست لیمو و گشنیز خرد شده را نیز اضافه کرده و به مدت ۱ دقیقه دیگر به پخت ادامه داده و خوراک را داغ سرونمایید.

توصیه سرآشپز خوراک سیب زمینی

هنگام پخت در مرحله ۲ دقت کنید که سیب زمینی ها بیش از اندازه پخته نشوند، در غیر اینصورت ممکن است در حین تفت دادن خرد و له شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.