توصیه سرآشپز خوراک سیب زمینی
هنگام پخت در مرحله ۲ دقت کنید که سیب زمینی ها بیش از اندازه پخته نشوند، در غیر اینصورت ممکن است در حین تفت دادن خرد و له شوند.
۴ عدد سیب زمینی | |
۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی | |
یک عدد فلفل دلمه ای زرد، مکعبی خرد شده | |
یک عدد فلفل دلمه ای قرمز، مکعبی خرد شده | |
یک عدد هویج، باریک خلال شده | |
یک عدد کدو سبز، باریک خلال شده | |
۲ حبه سیر، له شده | |
یک عدد فلفل چیلی قرمز، خرد شده | |
یک دسته پیازچه، از طول به دو نیم شده | |
۸ قاشق غذاخوری شیر نارگیل | |
یک قاشق چایخوری گیاه لیمو، خرد شده | |
۲ قاشق چایخوری آب لیمو | |
یک عدد پوست لیمو، ریز رنده شده | |
یک قاشق غذاخوری گشنیز تازه، خرد شده |
1. | به کمک یک چاقوی تیز، سیب زمینی ها را مکعبی خرد کنید. |
2. | داخل یک قابلمه بزرگ آب را به جوش بیاورید و سیب زمینی خرد شده را به مدت ۵ دقیقه درون آن پخته و آبکش کنید. |
3. | روغن نباتی را در یک وُک یا ماهیتابه بزرگ از قبل گرم شده، حرارت دهید و روغن را در آن بچرخانید تا خوب داغ شود. |
4. | سیب زمینی، فلفل دلمه ای، هویج، کدو سبز، سیر و فلفل چیلی را به وُک اضافه کرده و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه به سبک شرقی تفت دهید. |
5. | پیازچه، شیر نارگیل، گیاه لیمو و آب لیمو را افزوده و به مدت ۵ دقیقه دیگر تفت دهید. |
6. | پوست لیمو و گشنیز خرد شده را نیز اضافه کرده و به مدت ۱ دقیقه دیگر به پخت ادامه داده و خوراک را داغ سرونمایید. |
توصیه سرآشپز خوراک سیب زمینی
هنگام پخت در مرحله ۲ دقت کنید که سیب زمینی ها بیش از اندازه پخته نشوند، در غیر اینصورت ممکن است در حین تفت دادن خرد و له شوند.
دیدگاهتان را بنویسید