مواد لازم و ترکیبات

۳۰۰ میلی لیتر/ ½ پیمانه روغن
یک قاشق چایخوری زیره سفید
یک قاشق چایخوری تخم پیاز و خردل
۳ عدد گوجه فرنگی تازه، حلقه شده
۴ عدد فلفل قرمز خشک شده
یک قاشق چایخوری نمک
یک قاشق چایخوری ریشه زنجبیل ریزخرد شده
یک قاشق چایخوری سیر له شده
یک قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز تند
۲۰۰ گرم لوبیا سبز، خرد شده
۲عدد سیب زمینی متوسط، مکعبی خرد شده
۳۰۰ میلی لیتر/ ½ پیمانه آب
برگ گشنیز، خرد شده
۲عدد فلفل سبز تند، ریز خرد شده
برنج پخته برای سرو

طرز تهیه

1.روغن را در یک قابلمه بزرگ و چدنی گرم کنید.حرارت را کم کرده،سپس دانه های خردل، زیره، پیاز و فلفل قرمز خشک را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
2.گوجه فرنگی ها را نیز افزوده ومخلوط را به مدت ۳تا ۵ دقیقه خوب تفت دهید و در طول پخت مرتب آن را هم بزنید.
3.نمک، زنجبیل، سیر و پودر فلفل را جداگانه مخلوط کنید و آن را با قاشق کم کم به قابلمه اضافه کنید.
4.سیب زمینی و لوبیا سبز را به بقیه مواد اضافه کنید. مرتب هم بزنید و حدود ۵ دقیقه آنها را تفت دهید.
5.آب را روی مواد ریخته،حرارت را کم کنید و به مدت ۱۰ تا ۱۵دقیقه بپزید و گاهی مواد را هم بزنید.
6.خوراک را با برگ گشنیز و فلفل سبز تزیین کنید و با برنج دم کشیده سرو نمایید.

توصیه سرآشپز خوراک سیب زمینی و لوبیا سبز

دانه خردل را قبل از اضافه کردن به بقیه مواد درون روغن سرخ کنید تا عطر و طعم بیشتری پیدا کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.