توصیه سرآشپز خوراک سیب زمینی و لوبیا سبز
دانه خردل را قبل از اضافه کردن به بقیه مواد درون روغن سرخ کنید تا عطر و طعم بیشتری پیدا کند.
۳۰۰ میلی لیتر/ ½ پیمانه روغن | |
یک قاشق چایخوری زیره سفید | |
یک قاشق چایخوری تخم پیاز و خردل | |
۳ عدد گوجه فرنگی تازه، حلقه شده | |
۴ عدد فلفل قرمز خشک شده | |
یک قاشق چایخوری نمک | |
یک قاشق چایخوری ریشه زنجبیل ریزخرد شده | |
یک قاشق چایخوری سیر له شده | |
یک قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز تند | |
۲۰۰ گرم لوبیا سبز، خرد شده | |
۲عدد سیب زمینی متوسط، مکعبی خرد شده | |
۳۰۰ میلی لیتر/ ½ پیمانه آب | |
برگ گشنیز، خرد شده | |
۲عدد فلفل سبز تند، ریز خرد شده | |
برنج پخته برای سرو |
1. | روغن را در یک قابلمه بزرگ و چدنی گرم کنید.حرارت را کم کرده،سپس دانه های خردل، زیره، پیاز و فلفل قرمز خشک را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. |
2. | گوجه فرنگی ها را نیز افزوده ومخلوط را به مدت ۳تا ۵ دقیقه خوب تفت دهید و در طول پخت مرتب آن را هم بزنید. |
3. | نمک، زنجبیل، سیر و پودر فلفل را جداگانه مخلوط کنید و آن را با قاشق کم کم به قابلمه اضافه کنید. |
4. | سیب زمینی و لوبیا سبز را به بقیه مواد اضافه کنید. مرتب هم بزنید و حدود ۵ دقیقه آنها را تفت دهید. |
5. | آب را روی مواد ریخته،حرارت را کم کنید و به مدت ۱۰ تا ۱۵دقیقه بپزید و گاهی مواد را هم بزنید. |
6. | خوراک را با برگ گشنیز و فلفل سبز تزیین کنید و با برنج دم کشیده سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز خوراک سیب زمینی و لوبیا سبز
دانه خردل را قبل از اضافه کردن به بقیه مواد درون روغن سرخ کنید تا عطر و طعم بیشتری پیدا کند.
دیدگاهتان را بنویسید