مواد لازم و ترکیبات

۱.۲۵۰کیلوگرم سیب زمینی
۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۲۵ گرم کره
۲عدد پیاز، حلقه شده
۲ تا ۳حبه سیر، له شده (دلخواه)
نمک و فلفل
جعفری خرد شده برای تزیین

طرز تهیه

1.سیب زمینی ها را به ضخامت نیم سانتیمتر حلقه کنید و در یک قابلمه آب و کمی نمک بریزید. درب قابلمه را ببندید و سیب زمینی ها را به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بپزید تا نرم و ترد شوند. از پختن سیب زمینی ها روی حرارت زیاد اجتناب کنید تا له نشوند و شکل خود را از دست ندهند.
2.درهمین فاصله، کره و روغن ر ا در یک ماهیتابه خیلی بزرگ گرم کنید. پیاز و در صورت تمایل، سیر را در روغن کمی تفت دهید تا پیازها نرم شوند.
3.سیب زمینی های پخته را بیافزایید وبا دقت هم بزنید و حدود ۵ تا ۸ دقیقه تفت دهید تا سیب زمینی ها برشته و طلایی شوند.
4.نمک و فلفل غذا را اندازه کنید. برای سرو، روی آن جعفری بپاشید. در صورت تمایل،غذا را تا زمان سرو داخل فر با دمای کم، گرم نگه دارید.

توصیه سر آشپز در تهیه خوراک سیب زمینی با پیاز

اگر سیب زمینی ها هنگام پخت در آب جوش کمی تیره شدند، یک قاشق آب لیمو به آب جوش اضافه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.