مواد لازم و ترکیبات

کره برای چرب کردن ظرف
۴۰۰ گرم پاستا پِنه خشک (لو له ای)
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
۲ عدد تخم مرغ، زده شده
۳۵۰ گرم پنیر ریکوتا
۴ شاخه نازک ریحان تازه
۱۰۰ گرم پنیر موزارلا یا هالومی، رنده شده
۷۰ گرم پنیر پارمزان تازه رنده شده
نمک و فلفل
برگ های ریز و تازه ریحان بازل برای تزیین (دلخواه )

راهنمای دستور پخت

1.ظرف نسوز بزرگی را با کره چرب کنید و کنار بگذارید.
2.قابلمه بزرگی حاوی آب و کمی نمک را به جوش بیاورید. پاستا پِنه و روغن زیتون را درون قابلمه ریخته و به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید تا پاستا نرم شود ولی زیر دندان بیاید. سپس آن را آبکش کرده و گرم نگه دارید.
3.تخم مرغ ها را درون کاسه ای بشکنید و کمی بزنید، آنها را به کاسه حاوی پنیر ریکوتا اضافه کنید و به میزان لازم نمک و فلفل بزنید.
4.نیمی از پِنه را کف ظرف نسوز چرب شده، بریزید و روی آنها را با نیمی از برگ های ریحان بپوشانید.
5.نصف مخلوط پنیر ریکوتا را با قاشق روی پاستا بریزید و پنیر موزارلا یا هالومی راروی آن پخش کنید. برگ های ریحان باقیمانده را روی آن بگذارید و با پاستای باقیمانده روی ریحان ها را بپوشانید، سپس مخلوط پنیر ریکوتای باقیمانده را هم با قاشق روی مواد بریزید. پنیر پارمزان را روی غذا بپاشید.
6.خوراک را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد یا ۳۷۵ درجه فارنهایت و یا عدد ۵ فرهای گازی به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بپزید تا روی آن طلایی شود و پنیر لایه آخر از حرارت زیاد شروع به حباب زدن کند. در صورت تمایل، روی غذا را با برگ های ریحان بازل تزیین نموده و بلافاصله آن را سرو نمایید.

توصیه سرآشپز خوراک سه پنیر

به جای پنیر موزارلا یا هالومی می توانید پنیر باواریایی دودی را به کار ببرید. همچنین از پنیر چدار رنده شده به جای پنیر پارمزان استفاده کنید که با وجود اندکی تفاوت در مزه، به همان اندازه خوش طعم است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.