مواد لازم و ترکیبات

۲ قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان
۴۵۰ گرم گوشت سینه مرغ، بدون پوست واستخوان
۲حبه سیر، له شده
یک عدد فلفل دلمه ای سبز
۱۰۰ گرم غلاف خوراکی نخود فرنگی
۶ عدد پیازچه، خرد شده بعلاوه مقداری برای تزیین
۲۲۵ گرم برگ سبز پیازچه یا کلم، رشته ای خرد شده
۱۶۰ گرم سس لوبیای زرد
۵۰ گرم /۳ قاشق غذاخوری بادام هندی تفت داده شده
در این خوراک، سینه مرغ ترد با ترکیبی از پیازچه و سس لوبیای زرد، به سبک شرقی تفت داده می...

طرز تهیه

1.روغن آفتابگردان را دریک وُک بزرگِ از قبل گرم شده، حرارت دهید.
2.مرغ را به تکه های باریک خرد کرده، آنها را همراه سیر داخل وُک بریزید و به مدت ۵دقیقه به سبک شرقی تفت دهید تا رنگ آنها به تدریج طلایی شود.
3.با استفاده از یک چاقوی تیز، دانه های فلفل دلمه ای را بیرون آورده و فلفل راخلال کنید.
4.غلاف خوراکی نخود فرنگی، پیازچه، خلال های فلفل، برگ سبز پیازچه یا کلم را به مواد اضافه نمایید و ۵ دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید تا سبزیجات ترد شوند.
5.مواد داخل وُک را به همراه سس لوبیای زرد، حدود ۲ دقیقه تفت داده تا مخلوط شروع به جوشیدن و حباب زدن کند.
6.بادام هندی های تفت داده شده را روی غذا بپاشید.
7.غذا را برای پذیرایی درون بشقاب های ا ز قبل گرم شده، بریزید و در صورت تمایل، آن را با قسمت سفید پیازچه تزیین کرده و بلافاصله سرو نمایید.

در این خوراک، سینه مرغ ترد با ترکیبی از پیازچه و سس لوبیای زرد، به سبک شرقی تفت داده می شود.

توصیه سر آشپز خوراک سبز مرغ

دقت کنید که بادام هندی مورد استفاده در این غذا، بدون نمک باشد. در غیر این صورت، غذای شما شور خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.