خوراک سبزیجات کنجدی

| ۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی | |
| ۳ حبه سیر، کوبیده شده | |
| یک قاشق غذاخوری دانه کنجد بعلاوه مقداری اضافی برای تزیین | |
| ۲ ساقه کرفس، خرد شده | |
| ۲ عدد بلال مینیاتوری ریز، خرد شده | |
| ۶۰ گرم قارچ دکمه ای | |
| یک عدد تره فرنگی، خرد شده | |
| یک عدد کدوسبز، حلقه شده | |
| یک عدد فلفل دلمه ای قرمز کوچک، خلال شده | |
| یک عدد فلفل چیلی سبز تازه، خرد شده | |
| ۶۰ گرم کلم چینی، رشته ای خرد شده | |
| برنج یارشته چینی برای سرو | |
| مواد لازم برای تهیه سس : | |
| ½ قاشق چایخوری پودر کاری چینی | |
| ۲ قاشق غذاخوری سویا سس رقیق | |
| یک قاشق چایخوری روغن کنجد | |
| یک قاشق چایخوری آرد ذرت | |
| ۴ قاشق غذاخوری آب |
| 1. | روغن نباتی را داخل یک وُک یاماهیتابه بزرگ چدنی گرم شده، حرارت دهید، روغن را آنقدر داخل وُک بچرخانید تا تقریباً به مرحله دود کردن برسد. |
| 2. | حرارت را کم کرده، سیر و کنجد را اضافه کنید و به مدت ۳۰ ثانیه آنها را به سبک شرقی تفت دهید. |
| 3. | کرفس، بلال، قارچ، تره فرنگی، کدو سبز، فلفل دلمه ای، چیلی و کلم چینی را اضافه کرده و به مدت ۴تا ۵ دقیقه به سبک شرقی تفت دهید تا سبزیجات شروع به نرم شدن کنند. |
| 4. | برای تهیه سس، پودر کاری، سویا سس، روغن کنجد، آرد ذرت و آب را با هم مخلوط کنید. |
| 5. | سس را داخل وُک ریخته و به سبک شرقی تفت دهید تا مواد کاملاً به آن آغشته شوند. |
| 6. | اجازه دهید مواد داخل وُک به جوش بیایند، آنها را به آرامی هم بزنید و بپزید تا سس غلیظ و سفت شود. |
| 7. | به مدت ۱دقیقه به پخت ادامه دهید، خوراک را به یک دیس مخصوص پذیرایی گرم ریخته و با کنجد تزیین کنید. سبزیجات کنجدی را بلافاصله به همراه نودل یا برنج سرو نمایید. |
خوراک سبزیجات کنجدی
دیدگاهتان را بنویسید