مواد لازم و ترکیبات

۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی
۳ حبه سیر، کوبیده شده
یک قاشق غذاخوری دانه کنجد بعلاوه مقداری اضافی برای تزیین
۲ ساقه کرفس، خرد شده
۲ عدد بلال مینیاتوری ریز، خرد شده
۶۰ گرم قارچ دکمه ای
یک عدد تره فرنگی، خرد شده
یک عدد کدوسبز، حلقه شده
یک عدد فلفل دلمه ای قرمز کوچک، خلال شده
یک عدد فلفل چیلی سبز تازه، خرد شده
۶۰ گرم کلم چینی، رشته ای خرد شده
برنج یارشته چینی برای سرو
مواد لازم برای تهیه سس :
½ قاشق چایخوری پودر کاری چینی
۲ قاشق غذاخوری سویا سس رقیق
یک قاشق چایخوری روغن کنجد
یک قاشق چایخوری آرد ذرت
۴ قاشق غذاخوری آب

طرز تهیه

1.روغن نباتی را داخل یک وُک یاماهیتابه بزرگ چدنی گرم شده، حرارت دهید، روغن را آنقدر داخل وُک بچرخانید تا تقریباً به مرحله دود کردن برسد.
2.حرارت را کم کرده، سیر و کنجد را اضافه کنید و به مدت ۳۰ ثانیه آنها را به سبک شرقی تفت دهید.
3.کرفس، بلال، قارچ، تره فرنگی، کدو سبز، فلفل دلمه ای، چیلی و کلم چینی را اضافه کرده و به مدت ۴تا ۵ دقیقه به سبک شرقی تفت دهید تا سبزیجات شروع به نرم شدن کنند.
4.برای تهیه سس، پودر کاری، سویا سس، روغن کنجد، آرد ذرت و آب را با هم مخلوط کنید.
5.سس را داخل وُک ریخته و به سبک شرقی تفت دهید تا مواد کاملاً به آن آغشته شوند.
6.اجازه دهید مواد داخل وُک به جوش بیایند، آنها را به آرامی هم بزنید و بپزید تا سس غلیظ و سفت شود.
7.به مدت ۱دقیقه به پخت ادامه دهید، خوراک را به یک دیس مخصوص پذیرایی گرم ریخته و با کنجد تزیین کنید. سبزیجات کنجدی را بلافاصله به همراه نودل یا برنج سرو نمایید.

خوراک سبزیجات کنجدی

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.