توصیه سرآشپز خوراک سبزیجات فصل
تقریباً از انواع سبزیجات می توانید در این خوراک استفاده نمایید، اما دقت کنید که تضاد رنگ داشته باشند و همچنین شامل سبزیجات ترد مانند هویج و نخود سبز هم باشند.
یک عدد فلفل دلمه ای قرمز متوسط، دانه گرفته | |
۱۲۵ گرم کدو سبز | |
۱۲۵ گرم گل کلم | |
۱۲۵ گرم لوبیا سبز | |
۳ قاشق غذاخوری روغن نباتی | |
کمی ریشه زنجبیل، خرد شده | |
½ قاشق چایخوری نمک | |
½ قاشق چایخوری شکر | |
عصاره چینی یا آب | |
یک قاشق غذاخوری سویا سس رقیق | |
چند قطره روغن کنجد (دلخواه ) |
1. | به کمک یک چاقوی تیز یا ساتور، فلفل دلمه ای را به مربع های کوچک و یک اندازه خرد کنید. کدو را باریک حلقه کنید. گل کلم را به گلچه های ریز تقسیم کنید و ساقه های ضخیم آن را دور بریزید. به منظور پخت یکسان، دقت کنید که تمامی سبزیجات به یک شکل و اندازه باشند. |
2. | سر و ته لوبیا سبز را جدا کرده و آنها را از وسط به دو نیم تقسیم نمایید. |
3. | روغن نباتی را در یک وُک یا ماهیتابه بزرگ از قبل گرم شده، حرارت دهید. |
4. | سبزیجات آماده را داخل وُک ریخته و به همراه زنجبیل به مدت ۲ دقیقه به سبک شرقی تفت دهید. |
5. | شکر و نمک را اضافه کرده و به مدت ۱ تا ۲دقیقه دیگر به هم زدن ادامه دهید. درصورتیکه آب سبزیجات در حال اتمام بود مقداری عصاره چینی یا آب به اضافه کنید. در غیر اینصورت هیچ مایعی به غذا اضافه نکنید. |
6. | سویا سس و روغن کنجد را اضافه کرده و هم بزنید تا به آرامی به خورد سبزیجات برود. |
7. | خوراک سبزیجات را داخل ظرف مخصوص پذیرایی گرم ریخته و بلافاصله سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز خوراک سبزیجات فصل
تقریباً از انواع سبزیجات می توانید در این خوراک استفاده نمایید، اما دقت کنید که تضاد رنگ داشته باشند و همچنین شامل سبزیجات ترد مانند هویج و نخود سبز هم باشند.
دیدگاهتان را بنویسید