مواد لازم و ترکیبات

۳ قاشق غذاخوری روغن کنجد
۲۵ گرم مغز بادام بدون پوست
یک عدد هویج بزرگ، به اندازه چوب کبریت خلال شده
یک عدد شلغم بزرگ، به اندازه چوب کبریت خلال شده
یک عدد پیاز، ریز خلال شده
یک حبه سیر، له شده
۳ عدد ساقه کرفس، ریز حلقه شده
۱۲۵ گرم کلم بروکسل، دو نیم شده
۱۲۵ گرم گل کلم، به گلچه های کوچک تقسیم شده
۱۲۵ گرم کلم سفید، رشته ای خرد شده
۲ قاشق چایخوری دانه کنجد
یک قاشق چایخوری پودر ریشه تازه زنجبیل
½ قاشق چایخوری پودر فلفل چیلی با تندی متوسط
یک قاشق غذاخوری گشنیز تازه خرد شده
یک قاشق غذاخوری سویا سس رقیق
نمک و فلفل
برگ های گشنیز تازه برای تزیین

طرز تهیه

1.روغن را داخل یک وُک یا ماهیتابه بزرگ حرارت دهید. بادام ها را تا زمانیکه طلایی شوند، درون روغن سرخ کنید. سپس آنها را از روغن بیرون آورده و روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه خشک کنید.
2.تمامی سبزیجات را به جز کلم سفید، داخل وُک بریزید و آنها را به مدت ۳ تا ۴ دقیقه به سبک شرقی و خیلی سریع تفت دهید.
3.کلم، کنجد، زنجبیل و پودر چیلی را اضافه کرده، به مدت ۲ دقیقه بپزید و هم بزنید. به مواد نمک وفلفل بزنید.
4.گشنیز، سویا سس و بادام ها را به وُک بیافزایید و به آرامی هم بزنید تا مخلوط شوند. خوراک سبزیجات زمستانی را با برگ گشنیز تزیین کرده و سرو نمایید.

توصیه سرآشپز خوراک سبزیجات زمستانی

انواع مغزخشکبار و آجیل، علاوه بر افزودن پروتئین، ویتامین ها و چربی های مفید به غذا، به وعده غذایی گیاه خواران طعم و عطر خاصی می دهند. همچنین کنجد منبع غنی از ویتامین e می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.