توصیه سرآشپز خوراک سبزیجات زمستانی
انواع مغزخشکبار و آجیل، علاوه بر افزودن پروتئین، ویتامین ها و چربی های مفید به غذا، به وعده غذایی گیاه خواران طعم و عطر خاصی می دهند. همچنین کنجد منبع غنی از ویتامین e می باشد.
۳ قاشق غذاخوری روغن کنجد | |
۲۵ گرم مغز بادام بدون پوست | |
یک عدد هویج بزرگ، به اندازه چوب کبریت خلال شده | |
یک عدد شلغم بزرگ، به اندازه چوب کبریت خلال شده | |
یک عدد پیاز، ریز خلال شده | |
یک حبه سیر، له شده | |
۳ عدد ساقه کرفس، ریز حلقه شده | |
۱۲۵ گرم کلم بروکسل، دو نیم شده | |
۱۲۵ گرم گل کلم، به گلچه های کوچک تقسیم شده | |
۱۲۵ گرم کلم سفید، رشته ای خرد شده | |
۲ قاشق چایخوری دانه کنجد | |
یک قاشق چایخوری پودر ریشه تازه زنجبیل | |
½ قاشق چایخوری پودر فلفل چیلی با تندی متوسط | |
یک قاشق غذاخوری گشنیز تازه خرد شده | |
یک قاشق غذاخوری سویا سس رقیق | |
نمک و فلفل | |
برگ های گشنیز تازه برای تزیین |
1. | روغن را داخل یک وُک یا ماهیتابه بزرگ حرارت دهید. بادام ها را تا زمانیکه طلایی شوند، درون روغن سرخ کنید. سپس آنها را از روغن بیرون آورده و روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه خشک کنید. |
2. | تمامی سبزیجات را به جز کلم سفید، داخل وُک بریزید و آنها را به مدت ۳ تا ۴ دقیقه به سبک شرقی و خیلی سریع تفت دهید. |
3. | کلم، کنجد، زنجبیل و پودر چیلی را اضافه کرده، به مدت ۲ دقیقه بپزید و هم بزنید. به مواد نمک وفلفل بزنید. |
4. | گشنیز، سویا سس و بادام ها را به وُک بیافزایید و به آرامی هم بزنید تا مخلوط شوند. خوراک سبزیجات زمستانی را با برگ گشنیز تزیین کرده و سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز خوراک سبزیجات زمستانی
انواع مغزخشکبار و آجیل، علاوه بر افزودن پروتئین، ویتامین ها و چربی های مفید به غذا، به وعده غذایی گیاه خواران طعم و عطر خاصی می دهند. همچنین کنجد منبع غنی از ویتامین e می باشد.
دیدگاهتان را بنویسید