مواد لازم و ترکیبات

۳ قاشق غذاخوری روغن نباتی
۸ عدد پیاز کوچک، نصف شده
یک عدد بادمجان، مکعبی خرد شده
۲۲۵ گرم کدو سبز، حلقه شده
۲۲۵ گرم قارچ چتری، نصف شده
۲حبه سیر، له شده
۴۰۰ گرم کنسرو گوجه فرنگی خرد شده
۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
۲ قاشق غذاخوری سویا سس
یک قاشق چایخوری روغن کنجد
پودر فلفل سیاه تازه
برگ ریحان بازل تازه برای تزیین

طرز تهیه

1.روغن نباتی را درون یک وُک یاماهیتابه بزرگ گرم شده، حرارت دهید.
2.پیاز و بادمجان را داخل وُک ریخته و به مدت ۵ دقیقه تفت دهید تا سرخ شده و طلایی گردند و شروع به نرم شدن کنند.
3.کدو سبز، قارچ، سیر، گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی را به وُک اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه به سبک شرقی تفت دهید.
4.سویا سس و روغن کنجد را به مواد داخل وُک اضافه نموده و به مدت ۱ دقیقه بجوشانید تا بپزند.
5.با فلفل سیاه آسیاب شده، چاشنی خوراک را اندازه کنید و با ریحان روی آن را تزیین کنید. خوراک را بلافاصله سرو نمایید.

توصیه سرآشپز خوراک سبزیجات

ریحان بازل دارای عطر خاصی است که مکمل سبزیجات و غذاهای چینی می باشد. به جای استفاده ساده از چند برگ ریحان برای تزیین، سعی کنید یک مشت ریحان تازه را در مرحله ۴ همراه مواد غذا تفت دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.