مواد لازم و ترکیبات

۸ عدد پیاز چه
۲ عدد ساقه کرفس
۱۲۵ گرم ترب سفید
۱۲۵ گرم غلاف خوراکی نخود فرنگی
۱۷۵ گرم کلم چینی
۱۷۵ گرم اسفناج یا برگ کلم چینی
۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی
یک قاشق غذاخوری روغن کنجد
۲ حبه سیر، ریز خرد شده
یک قاشق غذاخوری سس ماهی
۲ قاشق غذاخوری سس صدف
یک قاشق چایخوری ریشه زنجبیل رنده شده
فلفل

طرز تهیه

1.ساقه کرفس و پیازچه را ریز خرد کنید. ترب سفید را خلال کنید. غلاف خوراکی نخود فرنگی راپاک کنید. برگ کلم چینی یا اسفناج را رشته ای خرد کنید.
2.روغن نباتی و روغن کنجد را همزمان با هم داخل یک وُک یا ماهیتابه بزرگ حرارت دهید. سیر را اضافه کرده و حدود یک دقیقه تفت دهید.
3.پیازچه، کرفس، ترب سفید و غلاف خوراکی نخود فرنگی را بیافزایید و به مدت ۲ دقیقه به سبک شرقی تفت دهید.
4.کلم چینی یا اسفناج را اضافه کرده و حدود یک دقیقه تفت دهید.
5.سس ماهی و سس صدف را به همراه زنجبیل داخل ظرف سبزی ها ریخته و هم بزنید تا مخلوط شوند. سپس به مدت یک دقیقه آنها را بپزید. چاشنی فلفل را روی مواد بپاشید و داخل ظرف مخصوص پذیرایی گرم بریزید. خوراک را بلافاصله سرو نمایید.

توصیه سرآشپز خوراک سبزی

می توانید از همه نوع سبزی تازه در تهیه این غذا استفاده کنید. فقط به خاطر داشته باشید، سبزیجات سفتی مانند هویج را باید ریز خلال کنید تا سریع پخته شوند. در صورت تمایل، می توانید سویا سس رقیق را جایگزین سس ماهی نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.