خوراک دریایی سرخ شده

۱۰۰ گرم مارچوبه ریز و باریک، تمیز شده | |
یک قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان | |
۵/۲ سانتیمتر زنجبیل تازه به رشته های باریک خلال شده | |
یک عدد تره فرنگی متوسط، رشته ای خرد شده | |
۲ عدد هویج متوسط، باریک خلال شده | |
۱۰۰ گرم بلال مینیاتوری، از طول ۴ قاچ شده | |
۲ قاشق غذاخوری سویا سس رقیق | |
یک قاشق غذاخوری سس صدف | |
یک قاشق چایخوری عسل خالص و بدون موم | |
۴۵۰ گرم مخلوط ماهی و مواد دریایی پخته، در صورت انجماد یخزدایی شود | |
رشته چینی تخم مرغی، تازه پخته شده برای سرو | |
مواد لازم برای تزیین : | |
۴ عدد میگوی درشت پخته | |
مقدار کمی پیاز کوهی chive، خرد شده |
1. | قابلمه کوچکی از آب را به جوش آورده و مارچوبه ها را به مدت ۱ تا ۲دقیقه در آن بجوشانید. |
2. | مارچوبه ها را آبکش نموده، کنار گذاشته و گرم نگه دارید. |
3. | روغن را در یک وُک یا ماهیتابه بزرگ گرم کرده و زنجبیل، تره فرنگی، هویج و بلال را حدود ۳ دقیقه در آن به سبک شرقی تفت دهید. مراقب باشید سبزیجات تغییر رنگ نداده و قهواه ای نشوند. |
4. | سویا سس ، سس صدف و عسل را به آن اضافه نمایید. |
5. | مخلوط مواد دریایی پخته شده را به وُک اضافه کرده و به مدت ۲ تا ۳دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید تا سبزیجات نرم شده و مواد دریایی کاملاً گرم شوند، مارچوبه پخته را اضافه کرده و حدود ۲دقیقه خیلی سریع و روی حرارت زیاد تفت دهید. |
6. | برای سرو، رشته چینی تخم مرغی را وسط ۴ بشقاب مخصوص پذیرایی از قبل گرم شده، قرار داده و با قاشق خوراک سبزیجات و مواد دریایی را روی آن بریزید. |
7. | خوراک را با پیازکوهی و میگوی پخته شده تزیین کرده و بلافاصله سرو نمایید. |
دیدگاهتان را بنویسید