مواد لازم و ترکیبات

۱۰۰ گرم مارچوبه ریز و باریک، تمیز شده
یک قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان
۵/۲ سانتیمتر زنجبیل تازه به رشته های باریک خلال شده
یک عدد تره فرنگی متوسط، رشته ای خرد شده
۲ عدد هویج متوسط، باریک خلال شده
۱۰۰ گرم بلال مینیاتوری، از طول ۴ قاچ شده
۲ قاشق غذاخوری سویا سس رقیق
یک قاشق غذاخوری سس صدف
یک قاشق چایخوری عسل خالص و بدون موم
۴۵۰ گرم مخلوط ماهی و مواد دریایی پخته، در صورت انجماد یخزدایی شود
رشته چینی تخم مرغی، تازه پخته شده برای سرو
مواد لازم برای تزیین :
۴ عدد میگوی درشت پخته
مقدار کمی پیاز کوهی chive، خرد شده

طرز تهیه

1.قابلمه کوچکی از آب را به جوش آورده و مارچوبه ها را به مدت ۱ تا ۲دقیقه در آن بجوشانید.
2.مارچوبه ها را آبکش نموده، کنار گذاشته و گرم نگه دارید.
3.روغن را در یک وُک یا ماهیتابه بزرگ گرم کرده و زنجبیل، تره فرنگی، هویج و بلال را حدود ۳ دقیقه در آن به سبک شرقی تفت دهید. مراقب باشید سبزیجات تغییر رنگ نداده و قهواه ای نشوند.
4.سویا سس ، سس صدف و عسل را به آن اضافه نمایید.
5.مخلوط مواد دریایی پخته شده را به وُک اضافه کرده و به مدت ۲ تا ۳دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید تا سبزیجات نرم شده و مواد دریایی کاملاً گرم شوند، مارچوبه پخته را اضافه کرده و حدود ۲دقیقه خیلی سریع و روی حرارت زیاد تفت دهید.
6.برای سرو، رشته چینی تخم مرغی را وسط ۴ بشقاب مخصوص پذیرایی از قبل گرم شده، قرار داده و با قاشق خوراک سبزیجات و مواد دریایی را روی آن بریزید.
7.خوراک را با پیازکوهی و میگوی پخته شده تزیین کرده و بلافاصله سرو نمایید.

خوراک دریایی سرخ شده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.