خوراک دریایی سرخ شده

| ۱۰۰ گرم مارچوبه ریز و باریک، تمیز شده | |
| یک قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان | |
| ۵/۲ سانتیمتر زنجبیل تازه به رشته های باریک خلال شده | |
| یک عدد تره فرنگی متوسط، رشته ای خرد شده | |
| ۲ عدد هویج متوسط، باریک خلال شده | |
| ۱۰۰ گرم بلال مینیاتوری، از طول ۴ قاچ شده | |
| ۲ قاشق غذاخوری سویا سس رقیق | |
| یک قاشق غذاخوری سس صدف | |
| یک قاشق چایخوری عسل خالص و بدون موم | |
| ۴۵۰ گرم مخلوط ماهی و مواد دریایی پخته، در صورت انجماد یخزدایی شود | |
| رشته چینی تخم مرغی، تازه پخته شده برای سرو | |
| مواد لازم برای تزیین : | |
| ۴ عدد میگوی درشت پخته | |
| مقدار کمی پیاز کوهی chive، خرد شده |
| 1. | قابلمه کوچکی از آب را به جوش آورده و مارچوبه ها را به مدت ۱ تا ۲دقیقه در آن بجوشانید. |
| 2. | مارچوبه ها را آبکش نموده، کنار گذاشته و گرم نگه دارید. |
| 3. | روغن را در یک وُک یا ماهیتابه بزرگ گرم کرده و زنجبیل، تره فرنگی، هویج و بلال را حدود ۳ دقیقه در آن به سبک شرقی تفت دهید. مراقب باشید سبزیجات تغییر رنگ نداده و قهواه ای نشوند. |
| 4. | سویا سس ، سس صدف و عسل را به آن اضافه نمایید. |
| 5. | مخلوط مواد دریایی پخته شده را به وُک اضافه کرده و به مدت ۲ تا ۳دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید تا سبزیجات نرم شده و مواد دریایی کاملاً گرم شوند، مارچوبه پخته را اضافه کرده و حدود ۲دقیقه خیلی سریع و روی حرارت زیاد تفت دهید. |
| 6. | برای سرو، رشته چینی تخم مرغی را وسط ۴ بشقاب مخصوص پذیرایی از قبل گرم شده، قرار داده و با قاشق خوراک سبزیجات و مواد دریایی را روی آن بریزید. |
| 7. | خوراک را با پیازکوهی و میگوی پخته شده تزیین کرده و بلافاصله سرو نمایید. |
دیدگاهتان را بنویسید