مواد لازم و ترکیبات

۲۵۰ گرم جوانه تازه ی لوبیا
۲ تا ۳ عدد پیازچه
یک عدد فلفل متوسط چیلی قرمز
۳ قاشق غذاخوری روغن نباتی
½ قاشق چایخوری نمک
½ قاشق چایخوری شکر
یک قاشق غذاخوری سویا سس رقیق
چند قطره روغن کنجد (دلخواه)

طرز تهیه

1.جوانه لوبیا را زیر آب سرد بشویید، پوسته و تکه های ریزی که بر روی آب قرار می گیرد را دور بریزید.
2.جوانه لوبیا را با دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه خوب خشک کنید.
3.با یک کارد تیز، پیازچه را به تکه های کوچک تقسیم کنید.
4.فلفل چیلی را به صورت رشته ای خرد کرده و در صورت تمایل، دانه های آن را دور بریزید.
5.روغن نباتی را داخل یک وُک از قبل گرم شده، حرارت دهید و تا زمانیکه کاملاً داغ شود، داخل بدنه وُک بچرخانید.
6.جوانه لوبیا، پیازچه و فلفل چیلی را به وُک اضافه کرده و مخلوط را به مدت ۲ دقیقه به سبک شرقی تفت دهید.
7.نمک، شکر، سویا سس و روغن کنجد را به وُک بیافزایید. خوب هم بزنید تا کاملاً مخلوط شود. خوراک را می توان هم سرد و هم گرم سرو نمود.

توصیه سرآشپز خوراک جوانه لوبیا

فلفل چیلی قرمز طعم تندی به این غذا می دهد، در صورتی که طعم تندتری را ترجیح می دهید دانه های آن را جدا نکنید. اما اگر خواهان طعم ملایمتری هستید، فلفل دلمه ای قرمز را جایگزین آن کنید. دانه آن را گرفته و به همان روش خلال کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.