مواد لازم و ترکیبات

½ خیار
۲ قاشق غذاخوری روغن کنجد
۴ عدد پیاز شالوت، ریز خرد شده
یک حبه سیر، ریز حلقه شده
۳۵۰ گرم کنسروجوانه بامبو، آبکش شده
یک قاشق غذاخوری سویا سس
۲ قاشق غذاخوری آرد ذرت
یک قاشق چایخوری دانه کنجد
نمک
مواد لازم برای تزیین :
۲ عدد فلفل چیلی قرمز، به شکل گل تزیین شده (به صفحه ۱۵ مراجعه نمایید)
برش های پیازچه

طرز تهیه

1.خیار را باریک حلقه کرده و به آن نمک بپاشید. به مدت ۱۰تا ۱۵دقیقه کنار گذاشته، سپس زیر شیر آب سرد، آنها را بشویید. ساقه پیازچه و فلفل چیلی را برای تزیین بیارایید.
2.روغن کنجد را داخل یک وُک یا ماهیتابه ریخته و پیاز و سیر را به آن بیافزایید. به مدت ۲ دقیقه مواد را تفت دهید تا طلایی شوند.
3.جوانه بامبو و خیار را داخل وُک ریخته و به مدت ۲تا ۳ دقیقه به سبک شرقی تفت دهید.
4.سویا سس و آرد ذرت را کاملاً با هم مخلوط کنید. به مخلوط بامبو و خیار بیافزایید، هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند.
5.مواد را به مدت ۱تا ۲ دقیقه بپزید تا کمی غلیظ شوند. سپس کنجد را اضافه کرده وخوب هم بزنید.
6.خوراک را داخل ظرف مخصوص پذیرایی گرم بریزید. با چیلی و پیازچه تزیین کرده و بلافاصله سرو نمایید.

توصیه سرآشپز خوراک جوانه بامبو با خیار

افزودن نمک قبل از سرخ کردن خیار، رطوبت موجود درون خیار را می گیرد و باعث می شود با تفت دادن، ترد شود. در صورت تمایل، می توانید با اضافه کردن مقداری هویج به این غذا، رنگ بهتری در آن ایجاد کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.