توصیه سرآشپز خوراک جوانه بامبو با خیار
افزودن نمک قبل از سرخ کردن خیار، رطوبت موجود درون خیار را می گیرد و باعث می شود با تفت دادن، ترد شود. در صورت تمایل، می توانید با اضافه کردن مقداری هویج به این غذا، رنگ بهتری در آن ایجاد کنید.

| ½ خیار | |
| ۲ قاشق غذاخوری روغن کنجد | |
| ۴ عدد پیاز شالوت، ریز خرد شده | |
| یک حبه سیر، ریز حلقه شده | |
| ۳۵۰ گرم کنسروجوانه بامبو، آبکش شده | |
| یک قاشق غذاخوری سویا سس | |
| ۲ قاشق غذاخوری آرد ذرت | |
| یک قاشق چایخوری دانه کنجد | |
| نمک | |
| مواد لازم برای تزیین : | |
| ۲ عدد فلفل چیلی قرمز، به شکل گل تزیین شده (به صفحه ۱۵ مراجعه نمایید) | |
| برش های پیازچه |
| 1. | خیار را باریک حلقه کرده و به آن نمک بپاشید. به مدت ۱۰تا ۱۵دقیقه کنار گذاشته، سپس زیر شیر آب سرد، آنها را بشویید. ساقه پیازچه و فلفل چیلی را برای تزیین بیارایید. |
| 2. | روغن کنجد را داخل یک وُک یا ماهیتابه ریخته و پیاز و سیر را به آن بیافزایید. به مدت ۲ دقیقه مواد را تفت دهید تا طلایی شوند. |
| 3. | جوانه بامبو و خیار را داخل وُک ریخته و به مدت ۲تا ۳ دقیقه به سبک شرقی تفت دهید. |
| 4. | سویا سس و آرد ذرت را کاملاً با هم مخلوط کنید. به مخلوط بامبو و خیار بیافزایید، هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند. |
| 5. | مواد را به مدت ۱تا ۲ دقیقه بپزید تا کمی غلیظ شوند. سپس کنجد را اضافه کرده وخوب هم بزنید. |
| 6. | خوراک را داخل ظرف مخصوص پذیرایی گرم بریزید. با چیلی و پیازچه تزیین کرده و بلافاصله سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز خوراک جوانه بامبو با خیار
افزودن نمک قبل از سرخ کردن خیار، رطوبت موجود درون خیار را می گیرد و باعث می شود با تفت دادن، ترد شود. در صورت تمایل، می توانید با اضافه کردن مقداری هویج به این غذا، رنگ بهتری در آن ایجاد کنید.
دیدگاهتان را بنویسید