خوراک تند گوشت و بادام هندی

| ۵۰۰ گرم راسته فیله بدون چربی گوساله، باریک خرد شده | |
| یک قاشق چایخوری روغن نباتی | |
| مواد لازم برای تهیه مایه خواباندن گوشت: | |
| یک قاشق غذاخوری دانه کنجد | |
| یک حبه سیر، ریز خرد شده | |
| یک قاشق غذاخوری ریشه زنجبیل تازه، ریز خرد شده | |
| یک عدد فلفل چیلی قرمز، ریز خرد شده | |
| ۲ قاشق غذاخوری سویا سس غلیظ | |
| یک قاشق چایخوری خمیر کاری قرمز | |
| مواد لازم برای تکمیل غذا : | |
| یک قاشق چایخوری روغن کنجد | |
| ۴ قاشق غذاخوری بادام هندی بی نمک | |
| یک عدد پیازچه، مورب و درشت حلقه شده | |
| خیار حلقه شده برای تزیین |
| 1. | گوشت را به خلال های پهن یک سانتیمتری خرد کنید. آنها را داخل یک ظرف بزرگ غیرفلزی بریزید. |
| 2. | برای تهیه مایه گوشت، کنجدها را داخل یک ماهیتابه چدنی بریزید و آن را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید تا برشته و طلایی شوند، گاهی ماهیتابه را تکان دهید تا کنجدها جابه جا شوند. |
| 3. | دانه های کنجد، زنجبیل، فلفل چیلی و سیر را داخل هاون بریزید و خوب بکوبید تا یک خمیر نرمی به دست آید. سویا سس و خمیر کاری را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. |
| 4. | به کمک قاشق این مایه را روی گوشت ها بریزید و خوب ترکیب کنید تا گوشت ها کاملاً آغشته شوند. سپس روی ظرف را بپوشانید و به مدت ۲ تا ۳ ساعت یا تمام شب آن را در یخچال قرار دهید تا گوشت ها مزه دار شوند. |
| 5. | یک ماهیتابه بزرگ چدنی را روی حرارت گرم کنید، داخل آن را با کمی روغن نباتی چرب کنید. گوشت ها را اضافه نمایید وسریع بپزید. گاهی آنها را زیر و رو کنید تا کمی طلایی شوند. ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و گوشت ها را داخل ظرف بریزید. |
| 6. | روغن کنجد را در یک تابه کوچک گرم کنید و بادام هندی را به سرعت در آن سرخ کنید تا طلایی شوند. مواظب باشید که نسوزند. پیازچه ها را اضافه کرده و به مدت ۳۰ ثانیه تفت دهید. با یک قاشق این مخلوط را روی گوشت ها بریزید و با خیارهای حلقه شده تزیین کنید و بلافاصله سرو نمایید. |

دیدگاهتان را بنویسید