مواد لازم و ترکیبات

۵۰۰ گرم راسته فیله بدون چربی گوساله، باریک خرد شده
یک قاشق چایخوری روغن نباتی
مواد لازم برای تهیه مایه خواباندن گوشت:
یک قاشق غذاخوری دانه کنجد
یک حبه سیر، ریز خرد شده
یک قاشق غذاخوری ریشه زنجبیل تازه، ریز خرد شده
یک عدد فلفل چیلی قرمز، ریز خرد شده
۲ قاشق غذاخوری سویا سس غلیظ
یک قاشق چایخوری خمیر کاری قرمز
مواد لازم برای تکمیل غذا :
یک قاشق چایخوری روغن کنجد
۴ قاشق غذاخوری بادام هندی بی نمک
یک عدد پیازچه، مورب و درشت حلقه شده
خیار حلقه شده برای تزیین

طرز تهیه

1.گوشت را به خلال های پهن یک سانتیمتری خرد کنید. آنها را داخل یک ظرف بزرگ غیرفلزی بریزید.
2.برای تهیه مایه گوشت، کنجدها را داخل یک ماهیتابه چدنی بریزید و آن را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید تا برشته و طلایی شوند، گاهی ماهیتابه را تکان دهید تا کنجدها جابه جا شوند.
3.دانه های کنجد، زنجبیل، فلفل چیلی و سیر را داخل هاون بریزید و خوب بکوبید تا یک خمیر نرمی به دست آید. سویا سس و خمیر کاری را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
4.به کمک قاشق این مایه را روی گوشت ها بریزید و خوب ترکیب کنید تا گوشت ها کاملاً آغشته شوند. سپس روی ظرف را بپوشانید و به مدت ۲ تا ۳ ساعت یا تمام شب آن را در یخچال قرار دهید تا گوشت ها مزه دار شوند.
5.یک ماهیتابه بزرگ چدنی را روی حرارت گرم کنید، داخل آن را با کمی روغن نباتی چرب کنید. گوشت ها را اضافه نمایید وسریع بپزید. گاهی آنها را زیر و رو کنید تا کمی طلایی شوند. ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و گوشت ها را داخل ظرف بریزید.
6.روغن کنجد را در یک تابه کوچک گرم کنید و بادام هندی را به سرعت در آن سرخ کنید تا طلایی شوند. مواظب باشید که نسوزند. پیازچه ها را اضافه کرده و به مدت ۳۰ ثانیه تفت دهید. با یک قاشق این مخلوط را روی گوشت ها بریزید و با خیارهای حلقه شده تزیین کنید و بلافاصله سرو نمایید.

خوراک تند گوشت و بادام هندی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.