توصیه سرآشپز خوراک تندِ گل کلم و سیب زمینی
توجه داشته باشید که پود زنجبیل جایگزین خوبی برای زنجبیل تازه نیست و بهتر است برای غذای های سرخ کردنی استفاده نشود. زیرا روی حرارت زیاد می سوزد و عطر و طعم آن نیز از زنجبیل طبیعی کمتر است.
۱۵۰ میلی لیتر/ ¼ پیمانه روغن نباتی | |
نصف قاشق چایخوری زیره سفید | |
۴ عدد فلفل قرمز خشک شده | |
۲ عدد پیاز متوسط،حلقه شده | |
یک قاشق چایخوری ریشه زنجبیل ریز خرد شده | |
یک قاشق چایخوری سیر له شده | |
یک قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز | |
یک قاشق چایخوری نمک | |
یک سر انگشت زرد چوبه | |
۳ عدد سیب زمینی متوسط،خرد شده | |
نصف یک گل کلم، به گلچه های کوچک تقسیم شده | |
۲ عدد فلفل سبز تند (دلخواه ) | |
برگ گشنیز | |
۱۵۰ میلی لیتر/ ¼ پیمانه آب |
1. | روغن را در یک ماهیتابه بزرگ چدنی گرم کنید و زیره سفید را به آن اضافه کنید. سپس فلفل قرمز های خشک را بریزید و خوب هم بزنید تا ترکیب شوند. |
2. | پیازها را به ماهیتابه بیافزایید و حدود ۵ تا ۸ دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید تا طلایی شوند. |
3. | در یک ظرف جداگانه زنجبیل، زردچوبه، سیر، پودر فلفل و نمک را مخلوط کنید و آنها را روی مخلوط پیاز بریزید و به مدت ۲دقیقه همه مواد را با هم تفت دهید و مرتب هم بزنید. |
4. | سیب زمینی و گل کلم را به ماهیتابه اضافه کنید، خوب هم بزنید تا به ادویه آغشته شوند. حرارت را کم نموده و در صورت تمایل فلفل سبز را به آنها اضافه کنید. سپس آب و برگ ها ی گشنیز را بریزید، درب قابلمه را ببندید و آن را ۱۰ تا ۱۵ دقیقه آرام بجوشانید تا زمانی که سبزیجات بپزند و نرم شوند. |
5. | غذا را به بشقاب های مخصوص پذیرایی گرم منتقل کرده و بلافاصله سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز خوراک تندِ گل کلم و سیب زمینی
توجه داشته باشید که پود زنجبیل جایگزین خوبی برای زنجبیل تازه نیست و بهتر است برای غذای های سرخ کردنی استفاده نشود. زیرا روی حرارت زیاد می سوزد و عطر و طعم آن نیز از زنجبیل طبیعی کمتر است.
دیدگاهتان را بنویسید