مواد لازم و ترکیبات

۱۵۰ میلی لیتر/ ¼ پیمانه روغن نباتی
نصف قاشق چایخوری زیره سفید
۴ عدد فلفل قرمز خشک شده
۲ عدد پیاز متوسط،حلقه شده
یک قاشق چایخوری ریشه زنجبیل ریز خرد شده
یک قاشق چایخوری سیر له شده
یک قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
یک قاشق چایخوری نمک
یک سر انگشت زرد چوبه
۳ عدد سیب زمینی متوسط،خرد شده
نصف یک گل کلم، به گلچه های کوچک تقسیم شده
۲ عدد فلفل سبز تند (دلخواه )
برگ گشنیز
۱۵۰ میلی لیتر/ ¼ پیمانه آب

طرز تهیه

1.روغن را در یک ماهیتابه بزرگ چدنی گرم کنید و زیره سفید را به آن اضافه کنید. سپس فلفل قرمز های خشک را بریزید و خوب هم بزنید تا ترکیب شوند.
2.پیازها را به ماهیتابه بیافزایید و حدود ۵ تا ۸ دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید تا طلایی شوند.
3.در یک ظرف جداگانه زنجبیل، زردچوبه، سیر، پودر فلفل و نمک را مخلوط کنید و آنها را روی مخلوط پیاز بریزید و به مدت ۲دقیقه همه مواد را با هم تفت دهید و مرتب هم بزنید.
4.سیب زمینی و گل کلم را به ماهیتابه اضافه کنید، خوب هم بزنید تا به ادویه آغشته شوند. حرارت را کم نموده و در صورت تمایل فلفل سبز را به آنها اضافه کنید. سپس آب و برگ ها ی گشنیز را بریزید، درب قابلمه را ببندید و آن را ۱۰ تا ۱۵ دقیقه آرام بجوشانید تا زمانی که سبزیجات بپزند و نرم شوند.
5.غذا را به بشقاب های مخصوص پذیرایی گرم منتقل کرده و بلافاصله سرو نمایید.

توصیه سرآشپز خوراک تندِ گل کلم و سیب زمینی

توجه داشته باشید که پود زنجبیل جایگزین خوبی برای زنجبیل تازه نیست و بهتر است برای غذای های سرخ کردنی استفاده نشود. زیرا روی حرارت زیاد می سوزد و عطر و طعم آن نیز از زنجبیل طبیعی کمتر است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.