مواد لازم و ترکیبات

یک عدد سینه بوقلمون
۱۵ گرم / ۲ قاشق غذاخوری ریشه زنجبیل
۵۰ گرم قره قاط( کِران بری) تازه یا منجمد
۱۰۰ گرم شاه بلوط کمپوت شده
۴ قاشق غذاخوری سس کران بِری (میوۀ گِرد زغال اخته) یا آلبالو
۳ قاشق غذاخوری سویا سس رقیق
نمک و فلفل

طرز تهیه

1.پوست سینه بوقلمون را جدا کرده و با یک چاقوی تیز آن را به تکه های باریک تقسیم کنید.
2.روغن آفتابگردان را درون یک وُک یا یک ماهیتابه بزرگ چدنی که از قبل گرم شده، حرارت دهید.
3.گوشت بوقلمون را درون آن ریخته و به مدت ۵ دقیقه به سبک شرقی تفت دهید تا کامل بپزد.
4.با یک چاقوی تیز ریشه ی زنجبیل را ریز خرد نمایید.
5.زنجبیل و قره قاط (میوه ترش)را به وُک یا ماهیتابه بیافزایید و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه دیگر تفت دهید تا میوه ها نرم شود.
6.شاه بلوط، سویا سس و سس میوه ترش را اضافه کرده، چاشنی نمک و فلفل بزنید و اجازه دهید به مدت ۲ تا ۳ دقیقه بجوشد.
7.خوراک بوقلمون را داخل ظرف گرم مخصوص پذیرایی ریخته و بلافاصله سرو نمایید.

توصیه سر آشپز خوراک بوقلمون با میوه ترش

گرم بودن وُک قبل از استفاده از نکات بسیار مهم است. برای اینکه امتحان کنید آیا وُک به میزان کافی گرم شده است، کف دست خود را ۵/۷ سانتیمتر بالاتر از کف وُک نگه دارید، اگر حرارت و گرما احساس کردید، به معنای داغ شدنِ به حد کفایت ماهیتابه است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.