توصیه سر آشپز خوراک بره کنجدی
دقت کنید هنگام سرخ کردن و آغشته کردن گوشت با شکر، داخل وُک شکر باقی نماند زیرا خیلی زود می سوزد و باعث تغییر طعم غذا خواهد شد.
۴۵۰ گرم گوشت بره کم چرب بدون استخوان | |
۲ قاشق غذاخوری روغن بادام زمینی | |
۲ عدد تره فرنگی، حلقه شده | |
یک عدد هویج، به اندازه چوب کبریت خلال شده | |
۲ حبه سیر، له شده | |
۸۵ میلی لیتر عصاره سبزیجات یا گوشت | |
۲ قاشق چایخوری شکر قهوه ای | |
یک قاشق غذاخوری سویا سس غلیظ | |
½ ۴ قاشق چایخوری دانه کنجد |
1. | گوشت بره را با یک چاقوی تیز باریک برش داده و خلالی کنید. |
2. | روغن بادام را در یک وُک یا ماهیتابه بزرگ از قبل گرم شده، حرارت دهید تا کاملاً داغ شود. |
3. | گوشت بره را درون آن بریزید و ۲ تا ۳ دقیقه به سبک شرقی تفت دهید. سپس آن را با کفگیر از وُک بیرون آورده و کنار بگذارید. |
4. | تره فرنگی، هویج و سیر را درون وُک یا ماهیتابه ریخته و ۱ تا ۲ دقیقه دیگر در باقیمانده روغن تفت دهید. |
5. | سبزیجات را نیز با کفگیر سوراخ دار از روغن خارج کرده و کنار بگذارید. |
6. | پس مانده روغن را از ماهیتابه خارج کرده و دور بریزید. عصاره گوشت یا سبزیجات، شکر و سویا سس را درون وُک ریخته و گوشت را نیز اضافه نمایید. مواد رابه مدت ۲تا ۳دقیقه بپزید و مرتب هم بزنید تا چاشنی ها به طور کامل به خورد گوشت بروند. |
7. | دانه های کنجد را روی گوشت پاشیده و آن را زیر و رو کرده تا به همه جای آن آغشته شود. |
8. | مخلوط تره فرنگی، سیر و هویج را با قاشق داخل ظرف پذیرایی گرم ریخته و گوشت ها را روی سبزیجات قرار دهید. سپس غذا را بلافاصله سرو نمایید. |
توصیه سر آشپز خوراک بره کنجدی
دقت کنید هنگام سرخ کردن و آغشته کردن گوشت با شکر، داخل وُک شکر باقی نماند زیرا خیلی زود می سوزد و باعث تغییر طعم غذا خواهد شد.
دیدگاهتان را بنویسید