مواد لازم و ترکیبات

۴۵۰ گرم گوشت بره کم چرب بدون استخوان
۲ قاشق غذاخوری روغن بادام زمینی
۲ عدد تره فرنگی، حلقه شده
یک عدد هویج، به اندازه چوب کبریت خلال شده
۲ حبه سیر، له شده
۸۵ میلی لیتر عصاره سبزیجات یا گوشت
۲ قاشق چایخوری شکر قهوه ای
یک قاشق غذاخوری سویا سس غلیظ
½ ۴ قاشق چایخوری دانه کنجد

طرز تهیه

1.گوشت بره را با یک چاقوی تیز باریک برش داده و خلالی کنید.
2.روغن بادام را در یک وُک یا ماهیتابه بزرگ از قبل گرم شده، حرارت دهید تا کاملاً داغ شود.
3.گوشت بره را درون آن بریزید و ۲ تا ۳ دقیقه به سبک شرقی تفت دهید. سپس آن را با کفگیر از وُک بیرون آورده و کنار بگذارید.
4.تره فرنگی، هویج و سیر را درون وُک یا ماهیتابه ریخته و ۱ تا ۲ دقیقه دیگر در باقیمانده روغن تفت دهید.
5.سبزیجات را نیز با کفگیر سوراخ دار از روغن خارج کرده و کنار بگذارید.
6.پس مانده روغن را از ماهیتابه خارج کرده و دور بریزید. عصاره گوشت یا سبزیجات، شکر و سویا سس را درون وُک ریخته و گوشت را نیز اضافه نمایید. مواد رابه مدت ۲تا ۳دقیقه بپزید و مرتب هم بزنید تا چاشنی ها به طور کامل به خورد گوشت بروند.
7.دانه های کنجد را روی گوشت پاشیده و آن را زیر و رو کرده تا به همه جای آن آغشته شود.
8.مخلوط تره فرنگی، سیر و هویج را با قاشق داخل ظرف پذیرایی گرم ریخته و گوشت ها را روی سبزیجات قرار دهید. سپس غذا را بلافاصله سرو نمایید.

توصیه سر آشپز خوراک بره کنجدی

دقت کنید هنگام سرخ کردن و آغشته کردن گوشت با شکر، داخل وُک شکر باقی نماند زیرا خیلی زود می سوزد و باعث تغییر طعم غذا خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.