مواد اولیه لازم و ترکیبات

ران بدون استخوان بره ، در حدود ۸/۱ کیلو گرم
۸ قاشق غذا خوری سرکه شیرین قرمز
پوست رنده شده و آب یک عدد لیمو
۱۵۰ میلی لیتر روغن آفتابگردان
۴قاشق غذاخوری نعناع خردشده تازه
۲ حبه سیر ، خرد شده
۲قاشق غذاخوری شکر نسبتا خام
نمک و فلفل
سبزیجات پخته شده
برگهای کاهوی سبز

راهنمای پخت

1.ران بدون استخوان بره را باز کنید تا شبیه پروانه بنظر برسد . ۲ یا ۳ عدد سیخ درون این گوشت فرو کنید تا چرخاندن آن روی کباب پز ساده تر باشد .
2.سرکه ، آب لیمو ، روغن ،نعناع ، سیر و شکر را با هم ترکیب و در یک ظرف غیر فلزی بزرگ که گوشت بره در آن جا شود ، برای مزه دادن نگهداری کنید.
3.گوشت بره را درون ظرف قرار داده و چند بار آنرا زیر و رو کنید تا کاملا به معجون ترد کننده آغشته شود . ظرف را برای مدت حداقل ۶ ساعت و ترجیحا تمام طول شب در یخچال بگذارید و گاه گاهی گوشت بره درون آنرا زیرو رو کنید.
4.گوشت بره را از ظرف خارج و معجون را برای آغشته کردن گوشت ،هنگام کباب کردن در گوشه ای نگهدارید .
5.میله های کباب پز را در فاصله ی ۱۵ سانتیمتر از زغالها نگهداشته و هر طرف گوشت را به مدت ۳۰ دقیقه کباب کنید و سیخ را فقط یک بار بچرخانید و در این مدت گوشت را بطور متناوب با معجون آغشته کیند.
6.گوشت بره را روی تخته خردکن گذاشته و سیخها را در بیاورید . گوشت را در راستای شاخه های آن برش دهید و با سبزی پخته شده و برگهای کاهوی سبز سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.