
ران بدون استخوان بره ، در حدود ۸/۱ کیلو گرم | |
۸ قاشق غذا خوری سرکه شیرین قرمز | |
پوست رنده شده و آب یک عدد لیمو | |
۱۵۰ میلی لیتر روغن آفتابگردان | |
۴قاشق غذاخوری نعناع خردشده تازه | |
۲ حبه سیر ، خرد شده | |
۲قاشق غذاخوری شکر نسبتا خام | |
نمک و فلفل | |
سبزیجات پخته شده | |
برگهای کاهوی سبز |
1. | ران بدون استخوان بره را باز کنید تا شبیه پروانه بنظر برسد . ۲ یا ۳ عدد سیخ درون این گوشت فرو کنید تا چرخاندن آن روی کباب پز ساده تر باشد . |
2. | سرکه ، آب لیمو ، روغن ،نعناع ، سیر و شکر را با هم ترکیب و در یک ظرف غیر فلزی بزرگ که گوشت بره در آن جا شود ، برای مزه دادن نگهداری کنید. |
3. | گوشت بره را درون ظرف قرار داده و چند بار آنرا زیر و رو کنید تا کاملا به معجون ترد کننده آغشته شود . ظرف را برای مدت حداقل ۶ ساعت و ترجیحا تمام طول شب در یخچال بگذارید و گاه گاهی گوشت بره درون آنرا زیرو رو کنید. |
4. | گوشت بره را از ظرف خارج و معجون را برای آغشته کردن گوشت ،هنگام کباب کردن در گوشه ای نگهدارید . |
5. | میله های کباب پز را در فاصله ی ۱۵ سانتیمتر از زغالها نگهداشته و هر طرف گوشت را به مدت ۳۰ دقیقه کباب کنید و سیخ را فقط یک بار بچرخانید و در این مدت گوشت را بطور متناوب با معجون آغشته کیند. |
6. | گوشت بره را روی تخته خردکن گذاشته و سیخها را در بیاورید . گوشت را در راستای شاخه های آن برش دهید و با سبزی پخته شده و برگهای کاهوی سبز سرو کنید. |
دیدگاهتان را بنویسید