مواد لازم و ترکیبات

۴۵۰ گرم گوشت بره، چرخ شده
۲ حبه سیر، له شده
یک قاشق چایخوری دانه زیره سبز
یک قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز
یک عدد پیاز قرمز، حلقه شده
پوست یک عدد نارنج رنده شده به همراه آب آن
۲ قاشق غذاخوری سویا سس
یک عدد پرتقال یا نارنج، پوست هر پره کنده شده
نمک و فلفل
پیاز کوهی chive، ریز خرد شده برای تزیین

طرز تهیه

1.یک وُک یا ماهیتابه بزرگ چدنی را بدون روغن گرم نمایید.
2.گوشت چرخ شده را درون وُک بریزید. گوشت را بدون روغن و خشک به مدت ۵ دقیقه سرخ کنید تا یکدست قهوه ای شوند. در صورتیکه هرگونه چربی اضافی از گوشت خارج شد، آن را از وُک بیرون بریزید.
3.سیر، زیره سبز، تخم گشنیز و پیاز را به وُک اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه به سبک شرقی تفت دهید.
4.پوست و آب نارنج را با سویا سس مخلوط کرده تا کاملاً با هم ترکیب شوند. درب ظرف را ببندید و ۱۵دقیقه بر روی حرارت کم قرارداهید تا بجوشد. هرچند وقت یکبار آن را هم بزنید.
5.درب ظرف را برداشته، حرارت زیر آن را زیاد کرده و پرتقال را به وُک بیافزایید. مواد را هم بزنید تا خوب با هم ترکیب شوند.
6.چاشنی نمک و فلفل بزنید و ۲تا ۳ دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید.
7.غذای آماده شده را درون بشقاب گرم بریزید و با پیاز کوهی خرد شده تزیین نموده و بلافاصله سرو نمایید. ۷غذای آماده شده را درون بشقاب گرم بریزید و با پیاز کوهی خرد شده تزیین نموده و بلافاصله سرو نمایید.

خوراک بره با نارنج

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.