خوراک بره با نارنج

۴۵۰ گرم گوشت بره، چرخ شده | |
۲ حبه سیر، له شده | |
یک قاشق چایخوری دانه زیره سبز | |
یک قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز | |
یک عدد پیاز قرمز، حلقه شده | |
پوست یک عدد نارنج رنده شده به همراه آب آن | |
۲ قاشق غذاخوری سویا سس | |
یک عدد پرتقال یا نارنج، پوست هر پره کنده شده | |
نمک و فلفل | |
پیاز کوهی chive، ریز خرد شده برای تزیین |
1. | یک وُک یا ماهیتابه بزرگ چدنی را بدون روغن گرم نمایید. |
2. | گوشت چرخ شده را درون وُک بریزید. گوشت را بدون روغن و خشک به مدت ۵ دقیقه سرخ کنید تا یکدست قهوه ای شوند. در صورتیکه هرگونه چربی اضافی از گوشت خارج شد، آن را از وُک بیرون بریزید. |
3. | سیر، زیره سبز، تخم گشنیز و پیاز را به وُک اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه به سبک شرقی تفت دهید. |
4. | پوست و آب نارنج را با سویا سس مخلوط کرده تا کاملاً با هم ترکیب شوند. درب ظرف را ببندید و ۱۵دقیقه بر روی حرارت کم قرارداهید تا بجوشد. هرچند وقت یکبار آن را هم بزنید. |
5. | درب ظرف را برداشته، حرارت زیر آن را زیاد کرده و پرتقال را به وُک بیافزایید. مواد را هم بزنید تا خوب با هم ترکیب شوند. |
6. | چاشنی نمک و فلفل بزنید و ۲تا ۳ دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید. |
7. | غذای آماده شده را درون بشقاب گرم بریزید و با پیاز کوهی خرد شده تزیین نموده و بلافاصله سرو نمایید. ۷غذای آماده شده را درون بشقاب گرم بریزید و با پیاز کوهی خرد شده تزیین نموده و بلافاصله سرو نمایید. |
دیدگاهتان را بنویسید