مواد لازم و ترکیبات

۳۵۰ گرم گوشت گوسفند یا بره بدون استخوان مانند فیله یا ران
۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی
۳ حبه سیر، کوبیده شده
یک عدد تره فرنگی، حلقه شده
۱۷۵گرم قارچ بزرگ، ورقه شده
½ قاشق چایخوری روغن کنجد
فلفل چیلی قرمز تازه برای تزیین
مواد لازم برای تهیه سس :
یک قاشق چایخوری آرد ذرت
۴ قاشق غذاخوری سویا سس رقیق
۳ قاشق غذاخوری سرکه
۳ قاشق غذاخوری آب
½ قاشق چایخوری سس فلفل چیلی

طرز تهیه

1.با استفاده از یک چاقوی تیز، گوشت فیله یا ران گوسفند یا بره را به نوارهای باریک خرد کنید.
2.روغن نباتی را در وُک یا ماهیتابه بزرگی حرارت دهید.
3.باریکه های گوشت، سیر و تره فرنگی را داخل روغن به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید.
4.برای تهیه سس، آرد ذرت، سویا سس، سرکه، آب و سس فلفل چیلی را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
5.قارچ های خرد شده را به مواد داخل وُک اضافه کرده، هم بزنید و به مدت یک دقیقه تفت دهید.
6.سس آماده را داخل وُک ریخته، به مدت ۲ تا ۳ دقیقه مواد را بپزید تا گوشت، مغز پخت شده و نرم شود.
7.روغن کنجد را روی مخلوط گوشت و قارچ ریخته و آن را به دیس مخصوص پذیرایی منتقل کنید. با فلفل چیلی قرمز روی غذا را تزیین کرده و بلافاصله سرو نمایید.

توصیه سر آشپز خوراک بره با سس قارچ

در دستور آشپزی که در منطقه بیجینگ وجود دارد، شما می توانید، گوشت مرغ را جایگزین گوشت قرمز کنید. همچنین تره فرنگی با هر کدام از موادی نظیر پیاز، پیازچه یا پیاز شالوت جایگزین می گردد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.