توصیه سر آشپز خوراک اسفناج و نخود سبز
اگر شما وقت کافی برای خیس دادن نخود ندارید، کنسرو عدس آبکش شده می تواند جانشین مناسبی به جای آن باشد.

| ۲۲۵ گرم نخود فرنگی، دو لپه شده | |
| ۹۰۰ گرم اسفناج | |
| ۴ قاشق غذاخوری روغن نباتی | |
| یک عدد پیاز، نصف شده و خلال شده | |
| یک قاشق چایخوری ریشه زنجبیل تازه، رنده شده | |
| یک قاشق چایخوری پودر زیره سبز | |
| ½ قاشق چایخوری پودر فلفل چیلی | |
| ½ قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز | |
| ۲ حبه سیر، له شده | |
| ۳۰۰ میلی لیتر عصاره سبزیجات | |
| نمک و فلفل به میزان لازم | |
| چند برگ گشنیز تازه و برش لیمو ترش برای تزیین |
| 1. | نخودها را زیر آب سرد بشویید. آنها را داخل یک کاسه ریخته و به مدت ۲ ساعت در آب سرد خیس دهید . سپس نخودها را خوب آبکش کنید. |
| 2. | در همین فاصله، اسفناج ها را به مدت ۵ دقیقه در یک قابلمه بزرگ بپزید تا کمی نرم شوند. آنها را آبکش کرده و درشت خرد کنید. |
| 3. | روغن را در یک قابلمه بزرگ گرم کرده و پیاز، ادویه ها و سیر را اضافه نمایید. به مدت ۲ تا ۳ دقیقه مواد را به آرامی تفت دهید و خوب هم بزنید. |
| 4. | نخود سبزهای دو نیم شده و اسفناج را داخل عصاره سبزیجات بریزید و خوب هم بزنید. درب قابلمه را ببندید تا مواد به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه به آرامی بجوشند، نخودها خوب بپزند و آب غذا تبخیر شود. نمک و فلفل بزنید. غذا را با چند برگ گشنیز و برش های لیمو تزیین کرده و سرو نمایید. |
توصیه سر آشپز خوراک اسفناج و نخود سبز
اگر شما وقت کافی برای خیس دادن نخود ندارید، کنسرو عدس آبکش شده می تواند جانشین مناسبی به جای آن باشد.
دیدگاهتان را بنویسید