مواد لازم و ترکیبات

۲۲۵ گرم نخود فرنگی، دو لپه شده
۹۰۰ گرم اسفناج
۴ قاشق غذاخوری روغن نباتی
یک عدد پیاز، نصف شده و خلال شده
یک قاشق چایخوری ریشه زنجبیل تازه، رنده شده
یک قاشق چایخوری پودر زیره سبز
½ قاشق چایخوری پودر فلفل چیلی
½ قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز
۲ حبه سیر، له شده
۳۰۰ میلی لیتر عصاره سبزیجات
نمک و فلفل به میزان لازم
چند برگ گشنیز تازه و برش لیمو ترش برای تزیین

طرز تهیه

1.نخودها را زیر آب سرد بشویید. آنها را داخل یک کاسه ریخته و به مدت ۲ ساعت در آب سرد خیس دهید . سپس نخودها را خوب آبکش کنید.
2.در همین فاصله، اسفناج ها را به مدت ۵ دقیقه در یک قابلمه بزرگ بپزید تا کمی نرم شوند. آنها را آبکش کرده و درشت خرد کنید.
3.روغن را در یک قابلمه بزرگ گرم کرده و پیاز، ادویه ها و سیر را اضافه نمایید. به مدت ۲ تا ۳ دقیقه مواد را به آرامی تفت دهید و خوب هم بزنید.
4.نخود سبزهای دو نیم شده و اسفناج را داخل عصاره سبزیجات بریزید و خوب هم بزنید. درب قابلمه را ببندید تا مواد به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه به آرامی بجوشند، نخودها خوب بپزند و آب غذا تبخیر شود. نمک و فلفل بزنید. غذا را با چند برگ گشنیز و برش های لیمو تزیین کرده و سرو نمایید.

توصیه سر آشپز خوراک اسفناج و نخود سبز

اگر شما وقت کافی برای خیس دادن نخود ندارید، کنسرو عدس آبکش شده می تواند جانشین مناسبی به جای آن باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.