مواد لازم و ترکیبات

۲۵ گرم دانه کاج
۵۰۰ گرم برگ ریز و تازه اسفناج
یک عدد پیاز قرمز
۲حبه سیر
۳ قاشق غداخوری روغن نباتی
۴۲۵ گرم کنسرو قارچ چینی یا آسیایی، آبکش شده
۲۵ گرم یا ۳قاشق غذاخوری کشمش
۲ قاشق غذاخوری سویا سس
نمک

طرز تهیه

1.یک وُک یا ماهیتابه بزرگ چدنی را گرم کنید.
2.دانه های کاج را بدون روغن در آن تفت داده تاطلایی و برشته شوند. آنها را با کفگیر بیرون آورده و تا زمان نیاز کنار بگذارید.
3.اسفناج را کامل شسته، برگ های آن را از ساقه های بلندجدا کنید و با دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه کاملاً خشک نمایید.
4.با استفاده از یک چاقوی تیز، سیر و پیاز قرمز را ورقه کنید.
5.روغن آفتابگردان را در وُک یا ماهیتابه گرم کرده، سیر و پیاز را درون آن ریخته و یک دقیقه تفت دهید تا نرم شوند.
6.اسفناج و قارچ را به آنها اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید تا برگ ها نرم شده و جمع گردند.
7.کشمش، دانه کاج و سویا سس را به مواد داخل وُک افزوده و به سبک شرقی تفت دهید تا مواد کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند.
8.برای طعم بهتر به آن نمک زده و داخل ظرف مخصوص پذیرایی گرم شده، سرو نمایید.

توصیه سرآشپز خوراک اسفناج و قارچ

کشمش ها را قبل از مصرف، در آب خیس دهید تا پف کنند و خشک نباشند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.