طرز تهیه

1.با استفاده از یک کارد تیز، پیازچه ها را خرد کنید.
2.روغن بادام زمینی را در یک وُک یا ماهیتابه بزرگ گرم شده، حرارت دهید.
3.قارچ را داخل وُک ریخته و حدود ۵ دقیقه به سبک شرقی تفت دهید تا نرم شود.
4.سیر له شده را داخل وُک بریزید.
5.برگ اسفناج را به وُک یاماهیتابه افزوده و به مدت ۲تا ۳دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید تا برگ ها شروع به نرم و جمع شدن کنند.
6.عسل را بر روی اسفناج ریخته و هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند.
7.خوراک آماده شده را داخل ظروف گرم کشیده، روی آن پیازچه بریزید و بلافاصله سرو نمایید.

توصیه سرآشپز خوراک اسفناج عسلی

عسل تهیه شده از یک گل نسبت به عسلی که ترکیبی از چند گل است، طعم بهتری دارد. عسل تهیه شده از اقاقیا در اصل چینی است ولی شما می توانید عسل تهیه شده از شبدر، شکوفه و یاگل لیمو و بهار نارنج را نیز امتحان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.