مواد لازم و ترکیبات

یک قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان
یک حبه سیر، نصف شده
۲ عدد پیازچه، ریز خرد شده
۲۲۵ گرم کنسرو شاه بلوط آبی، آبکش و ریز خرد شده
۵۰۰ گرم اسفناج، ساقه های درشت آن جدا شود
یک قاشق چایخوری سویا سس رقیق
فلفل

طرز تهیه

1.روغن آفتابگردان را داخل یک وُک یاماهیتابه بزرگ چدنی گرم شده، بر روی حرارت زیاد داغ کنید. روغن را داخل وُک بچرخانید تا کاملاً داغ شود.
2.سیر را داخل روغن ریخته و به مدت یک دقیقه کاملاً تفت دهید. اگر رنگ سیر قهوه ای شد بلافاصله وُک را از روی گاز بردارید.
3.پیازچه را به همراه شاه بلوط آبی به آن اضافه کرده و به مدت ۳ تا ۴ دقیقه به سبک شرقی تفت دهید.
4.برگ های ا سفناج را اضافه کرده و هم بزنید.
5.سویا سس را بیافزایید و بر روی آن فلفل بپاشید. مواد را بپزید و هم بزنید تا اسفناج، کاملاً نرم شود. سیر را از وُک بیرون بیاورید.
6.با یک کفگیر سوراخ دار مواد را از داخل آب اضافی غذا خارج کرده و خوراک سبزی را بلافاصله سرو نمایید.

توصیه سرآشپز خوراک اسفناج به سبک شرقی

انواع سبزی های خاور دور مانند انواع کلم چینی که امروزه همه جا به آسانی قابل دسترسند را می توان جایگزین اسفناج کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.