مواد لازم و ترکیبات

۴ عدد سینه اردک
یک قاشق چایخوری پودر پنج ادویه چینی
یک قاشق غذاخوری آرد ذرت (نشاسته ذرت)
یک قاشق غذاخوری روغن فلفل چیلی
۲۲۵ گرم پیاز ریز، بدون پوست
۲ حبه سیر، له شده
۱۰۰ گرم بلال ریز مینیاتوری
۱۷۵ گرم تکه های آناناس کمپوت شده
۶ عدد پیازچه، ورقه شده
۱۰۰ گرم جوانه ی لوبیا
۲ قاشق غذاخوری سس آلو

طرز تهیه

1.پوست سینه اردک را کاملاًجدا کنید و گوشت آن را به قطعات باریک تقسیم کنید.
2.پودر پنج ادویه چینی را با آرد ذرت مخلوط کنید و تکه های گوشت اردک را در آن بغلطانید تا خوب به مواد آغشته شوند.
3.درون یک وُک گرم شده، روغن را حرارت دهید، تکه های گوشت اردک را به مدت ۱۰ دقیقه به سبک شرقی تفت دهید تا لبه گوشت ها شروع به برشته شدن کند. گوشت سرخ شده را از وُک بیرون آورده و کنار بگذارید.
4.سیر و پیاز را به مدت ۵ دقیقه در ون وُک تفت دهید تا نرم شوند. بلال را به آن اضافه کرده و ۵ دقیقه دیگر به تفت ادامه دهید. آناناس، پیازچه و جوانه لوبیا را اضافه کرده،۳ تا ۴ دقیقه آنها را سرخ کنید. سس آلو را نیز افزوده و با مواد هم بزنید.
5.اردک پخته را به وُک برگردانید و هم بزنید تا کاملاً با مواد دیگر مخلوط شود. سپس غذا را در ظرف مخصوص پذیرایی گرم ریخته و داغ سرو نمایید.

توصیه سر آشپز خوراک اردک میوه ای

برا ی اینکه طعم بهتری از آناناس در غذا داشته باشید، به جای شربت آناناس، از آب طبیعی آن به همراه تکه های میوه آن، در تهیه این غذا استفاده کنید. اگر تنها کمپوت آناناس در دسترس دارید، آنها را با آب سرد بشویید و قبل از مصرف آبکش کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.