مواد لازم و ترکیبات

۴ عدد سینه اردک
۳۵۰ گرم کلم سفید، رشته ای خرد شده
۲۲۵ گرم تره فرنگی حلقه شده
پوست رنده شده یک عدد پرتقال
۶ قاشق غذاخوری سس صدف
یک قاشق چایخوری دانه کنجد برای سرو

طرز تهیه

1.یک ماهیتابه یا وُک بزرگ را گرم کرده و تکه های سینه اردک را با پوست به مدت ۵ دقیقه در آن سرخ کنید (ممکن است بر حسب اندازه ماهیتابه، مجبور شوید این کار را در دو مرحله انجام دهید).
2.سینه ها را از وُک بیرون آورده و روی یک تخته کار آشپزخانه تمیز بگذارید.
3.با یک چاقوی تیز، گوشت سرخ شده اردک را نازک ورقه کنید.
4.تمام روغن وچربی اضافه وُک را خارج کرده و فقط یک قاشق غذاخوری از آن را بگذارید.
5.با یک چاقوی تیز، کلم را به رشته های باریک خرد کنید.
6.کلم رشته شده، تره فرنگی و پوست پرتقال را به وُک اضافه و ۵ دقیقه به سبک شرقی تفت دهید تا سبزیجات نرم شوند.
7.گوشت اردک را به وُک برگردانید و به مدت ۲ تا ۳دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید.
8.سس صدف را کم کم بر روی محتویات داخل وُک ریخته و آن را کاملاً مخلوط کنید تا تمامی مواد به سس آغشته شود.
9.روی آنها دانه کنجد پاشیده، به ظرف مخصوص پذیرایی گرم منتقل کنید و داغ سرو نمایید.

توصیه سر آشپز خوراک اردک با تره فرنگی و کلم

در صورت تمایل، می توانید از برگ کلم چینی برای طعمی ملایم تر و شیرین تر به جای کلم سفید، استفاده نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.