توصیه سر آشپز خوراک اردک با تره فرنگی و کلم
در صورت تمایل، می توانید از برگ کلم چینی برای طعمی ملایم تر و شیرین تر به جای کلم سفید، استفاده نمایید.

| ۴ عدد سینه اردک | |
| ۳۵۰ گرم کلم سفید، رشته ای خرد شده | |
| ۲۲۵ گرم تره فرنگی حلقه شده | |
| پوست رنده شده یک عدد پرتقال | |
| ۶ قاشق غذاخوری سس صدف | |
| یک قاشق چایخوری دانه کنجد برای سرو |
| 1. | یک ماهیتابه یا وُک بزرگ را گرم کرده و تکه های سینه اردک را با پوست به مدت ۵ دقیقه در آن سرخ کنید (ممکن است بر حسب اندازه ماهیتابه، مجبور شوید این کار را در دو مرحله انجام دهید). |
| 2. | سینه ها را از وُک بیرون آورده و روی یک تخته کار آشپزخانه تمیز بگذارید. |
| 3. | با یک چاقوی تیز، گوشت سرخ شده اردک را نازک ورقه کنید. |
| 4. | تمام روغن وچربی اضافه وُک را خارج کرده و فقط یک قاشق غذاخوری از آن را بگذارید. |
| 5. | با یک چاقوی تیز، کلم را به رشته های باریک خرد کنید. |
| 6. | کلم رشته شده، تره فرنگی و پوست پرتقال را به وُک اضافه و ۵ دقیقه به سبک شرقی تفت دهید تا سبزیجات نرم شوند. |
| 7. | گوشت اردک را به وُک برگردانید و به مدت ۲ تا ۳دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید. |
| 8. | سس صدف را کم کم بر روی محتویات داخل وُک ریخته و آن را کاملاً مخلوط کنید تا تمامی مواد به سس آغشته شود. |
| 9. | روی آنها دانه کنجد پاشیده، به ظرف مخصوص پذیرایی گرم منتقل کنید و داغ سرو نمایید. |
توصیه سر آشپز خوراک اردک با تره فرنگی و کلم
در صورت تمایل، می توانید از برگ کلم چینی برای طعمی ملایم تر و شیرین تر به جای کلم سفید، استفاده نمایید.
دیدگاهتان را بنویسید