مواد لازم و ترکیبات

۷۵۰ گرم هویج، رنده شده
۷۰۰ میلی لیتر / ¼ ۱پیمانه شیر
یک تکه دارچین (دلخواه)
۴ قاشق غذاخوری کره یا روغن جامد نباتی
۶۰ گرم شکر دانه درشت
۲۵ تا ۵۰ گرم بادام پوست کنده، خرد شده یا پرک شده
۲۵ گرم مغز پسته ی بدون نمک، خرد شده
۶۰ گرم کشمش بی دانه
۸ عدد هل کامل، دانه گرفته و له شده
مقداری خامه پرچرب وغلیظ برای سرو

راهنمای دستور پخت

1.هویج های رنده شده را همراه شیر و دارچین داخل قابلمه ای بزرگ بریزید و بگذارید بجوشد. سپس حرارت را کم کنید و بدون درپوش به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه بگذارید تا مخلوط کاملاً سفت شود. در فاصله ای که مخلوط روی حرارت قرار دارد، آن را مرتب هم بزنید تا به هم نچسبد.
2.قابلمه را از روی حرارت بردارید و تکه دارچین را از آن بیرون بیاورید. روغن یا کره را داخل یک ماهیتابه داغ کنید. مخلوط هویج را داخل آن بریزید و روی حرارت ملایم به مدت ۵ دقیقه هم بزنید تا طلایی رنگ شود.
3.شکر، پسته، پرک های بادام، کشمش و هل خردشده را به مخلوط هویج اضافه کرده و۳ تا ۴ دقیقه دیگر آن را سرخ کنید. در این مدت مخلوط را مرتب هم بزنید. دسر را گرم یا سرد همراه خامه پرچرب سرو نمایید.

توصیه سر آشپز

سریع ترین و آسان ترین راه برای رنده کردن این مقدار هویج، استفاده از یک غذاسازبا تیغه تیز است. می توانید این دسر را از قبل تهیه کرده و هنگام سرو آن را داخل مایکروفر مجدداً گرم نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.