توصیه سرآشپز حلقه های پنیر و سیب زمین
شما می توانید سیب زمینی های حلقه شده را پس از فرو بردن در مخلوط پنیر و خرده های نان، تا زمان استفاده در یخچال نگهداری کنید.
۳ عدد سیب زمینی بزرگ، پوست کنده و ضخیم حلقه شده | |
۷۵ گرم خرده ی مغز نان سفید تازه | |
۴۰ گر م پنیر پارمزا ن رنده شد ه | |
½ ۱ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز | |
۲ عدد تخم مرغ، زده شده | |
روغن برای سرخ کردن غوطه ور | |
پودر فلفل چیلی برای پاشیدن رو ی غذا (دلخواه ) |
1. | سیب زمینی ها را ۱۰ تا ۱۵دقیقه در یک قابلمه آب جوش بپزید تا نرم شوند. سپس آنها را آبکش کنید. |
2. | خرده های نان، پودرفلفل و پنیر را در یک کاسه خوب مخلوط کنید. بعد آنها را داخل یک بشقاب گود بریزید.تخم مرغ هم زده را نیز در یک بشقاب گود دیگر بریزید. |
3. | سیب زمینی ها را اول داخل تخم مرغ زده شده و سپس درون مخلوط خرده نان و پنیر بزنید تا خوب روی سطح سیب زمینی را بپوشانند. |
4. | روغن را در قابلمه بزرگی گرم کنید و برش های سیب زمینی و پنیر را به تعدادی که هر بار در قابلمه جای می شوند، به مدت۴تا ۵ دقیقه سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند. |
5. | بعد از برشته شدن سیب زمینی ها، آنها را با یک کفگیرسوراخ دار از قابلمه خارج کنید و روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه بگذارید تا روغن آن را به خود جذب کند. مواد سرخ شده را تا آماده شدن بقیه مواد گرم نگه دارید. |
6. | سیب زمینی های پنیری را به بشقاب مخصوص پذیرایی منتقل کرده و در صورت تمایل،روی آن مقداری پودر فلفل بپاشید و بلافاصله سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز حلقه های پنیر و سیب زمین
شما می توانید سیب زمینی های حلقه شده را پس از فرو بردن در مخلوط پنیر و خرده های نان، تا زمان استفاده در یخچال نگهداری کنید.
دیدگاهتان را بنویسید