مواد لازم و ترکیبات

۳ عدد سیب زمینی بزرگ، پوست کنده و ضخیم حلقه شده
۷۵ گرم خرده ی مغز نان سفید تازه
۴۰ گر م پنیر پارمزا ن رنده شد ه
½ ۱ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
۲ عدد تخم مرغ، زده شده
روغن برای سرخ کردن غوطه ور
پودر فلفل چیلی برای پاشیدن رو ی غذا (دلخواه )

طرز تهیه

1.سیب زمینی ها را ۱۰ تا ۱۵دقیقه در یک قابلمه آب جوش بپزید تا نرم شوند. سپس آنها را آبکش کنید.
2.خرده های نان، پودرفلفل و پنیر را در یک کاسه خوب مخلوط کنید. بعد آنها را داخل یک بشقاب گود بریزید.تخم مرغ هم زده را نیز در یک بشقاب گود دیگر بریزید.
3.سیب زمینی ها را اول داخل تخم مرغ زده شده و سپس درون مخلوط خرده نان و پنیر بزنید تا خوب روی سطح سیب زمینی را بپوشانند.
4.روغن را در قابلمه بزرگی گرم کنید و برش های سیب زمینی و پنیر را به تعدادی که هر بار در قابلمه جای می شوند، به مدت۴تا ۵ دقیقه سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند.
5.بعد از برشته شدن سیب زمینی ها، آنها را با یک کفگیرسوراخ دار از قابلمه خارج کنید و روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه بگذارید تا روغن آن را به خود جذب کند. مواد سرخ شده را تا آماده شدن بقیه مواد گرم نگه دارید.
6.سیب زمینی های پنیری را به بشقاب مخصوص پذیرایی منتقل کرده و در صورت تمایل،روی آن مقداری پودر فلفل بپاشید و بلافاصله سرو نمایید.

توصیه سرآشپز حلقه های پنیر و سیب زمین

شما می توانید سیب زمینی های حلقه شده را پس از فرو بردن در مخلوط پنیر و خرده های نان، تا زمان استفاده در یخچال نگهداری کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.