توصیه سرآشپز در جوجه کباب لیمویی
این کباب بطور دلپذیری روی برگ اسفناج، همراه نمک و فلفل و جوزهندی بعنوان مزه دهنده ، سرو میشود .

| ۴ عدد سینه مرغ ، پوست کنده و بی استخوان | |
| یک قاشق چایخوری گشنیز سائیده شده | |
| ۲ قاشق چایخوری آبلیمو | |
| ۳۰۰ میلی لیتر ماست | |
| یک عدد لیمو | |
| ۲قاشق غذا خوری گشنیز خرد شده تازه | |
| روغن برای آغشته کردن | |
| نمک و فلفل | |
| ۴عدد گل گشنیز تازه ، برای تزئین | |
| قطعات لیمو | |
| برگهای کاهو |
| 1. | مرغها را به قطعات ۵/۲ سانتیمتری بریده و در یک ظرف کوتاه غیرفلزی بگذارید . |
| 2. | گشنیز سائیده شده ، آبلیمو و نمک و فلفل را بعنوان مزه دهنده و ۴ قاشق غذاخوری ماست را به مرغ اضافه کرده و مخلوط کنید تا کاملا ترکیب شوند .روی آنرا پوشانده و به مدت ۲ ساعت و ترجیحا تمام طول شب آنرا در جای سرد نگه دارید |
| 3. | برای درست کردن ماست لیمویی ، لیمو ها را پوست بکنید و کاملا ًخرد کرده، هسته آنرا جدا کنید . لیمو و گشنیز تازه را درون ماست ریخته و بهم بزنید تا موقع لزوم ، آنرا در یخچال بگذارید تا سرد شود . |
| 4. | قطعات مرغ را سیخ کنید . میله های کباب پز را روغنی کرده و مرغها را برای مدت ۱۵ دقیقه روی زغال داغ کباب کنید و در همین حال آنرا با روغن آغشته کنید . |
| 5. | مرغهای کباب شده را به بشقاب های سرو کردن منتقل و آنرا با گل گشنیز تازه ، قطعات لیمو و برگهای کاهو تزئین کنید . غذا را با ماست لیمویی سرو کنید. |
توصیه سرآشپز در جوجه کباب لیمویی
این کباب بطور دلپذیری روی برگ اسفناج، همراه نمک و فلفل و جوزهندی بعنوان مزه دهنده ، سرو میشود .
دیدگاهتان را بنویسید