مواد اولیه لازم و ترکیبات

۴ عدد سینه مرغ ، پوست کنده و بی استخوان
یک قاشق چایخوری گشنیز سائیده شده
۲ قاشق چایخوری آبلیمو
۳۰۰ میلی لیتر ماست
یک عدد لیمو
۲قاشق غذا خوری گشنیز خرد شده تازه
روغن برای آغشته کردن
نمک و فلفل
۴عدد گل گشنیز تازه ، برای تزئین
قطعات لیمو
برگهای کاهو

راهنمای پخت

1.مرغها را به قطعات ۵/۲ سانتیمتری بریده و در یک ظرف کوتاه غیرفلزی بگذارید .
2. گشنیز سائیده شده ، آبلیمو و نمک و فلفل را بعنوان مزه دهنده و ۴ قاشق غذاخوری ماست را به مرغ اضافه کرده و مخلوط کنید تا کاملا ترکیب شوند .روی آنرا پوشانده و به مدت ۲ ساعت و ترجیحا تمام طول شب آنرا در جای سرد نگه دارید
3.برای درست کردن ماست لیمویی ، لیمو ها را پوست بکنید و کاملا ًخرد کرده، هسته آنرا جدا کنید . لیمو و گشنیز تازه را درون ماست ریخته و بهم بزنید تا موقع لزوم ، آنرا در یخچال بگذارید تا سرد شود .
4.قطعات مرغ را سیخ کنید . میله های کباب پز را روغنی کرده و مرغها را برای مدت ۱۵ دقیقه روی زغال داغ کباب کنید و در همین حال آنرا با روغن آغشته کنید .
5.مرغهای کباب شده را به بشقاب های سرو کردن منتقل و آنرا با گل گشنیز تازه ، قطعات لیمو و برگهای کاهو تزئین کنید . غذا را با ماست لیمویی سرو کنید.

توصیه سرآشپز در جوجه کباب لیمویی

این کباب بطور دلپذیری روی برگ اسفناج، همراه نمک و فلفل و جوزهندی بعنوان مزه دهنده ، سرو میشود .

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.