مواد لازم و ترکیبات

۱ کیلوگرم سینه مرغ
۲ عدد متوسط پیاز
۲ قاشق غذاخوری ماست چکیده
۴ قاشق غذاخوری روغن مایع
۲ قاشق غذاخوری آب لیمو ترش
۴ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

راهنمای دستور پخت

1.سینه مرغ را به صورت مکعبی یکدست و یک اندازه برش می زنیم و داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و زعفران دم کرده را به آن اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم. سپس روی کاسه را بپوشانید و به مدت یک ساعت در یخچال به آن استراحت دهید.
2.پس از گذشت حدود یک ساعت گوشت مرغ را از یخچال خارج می کنیم و روغن مایع را اضافه می کنیم و تکه های مرغ را با روغن ورز می دهیم تا روغن تمام قسمت های گوشت را کاور کند.این کار باعث میشود گوشت مرغ در هنگام پخت، خشک نشود.
3.پیاز را بصورت خلالی درشت خرد کرده و به همراه ماست چکیده، آب لیمو ترش و مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه می کنیم. مواد را به خوبی مخلوط می کنیم تا به تمام قسمت های گوشت مرغ برسند.سپس مخلوط را به از یک ساعت تا ۶ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا گوشت مرغ به خوبی طعم بگیرد.
4.با کمی کره یا روغن کف تابه را چرب میکنیم و تکه های مرغ طعم دار شده را از یخچال خارج می کنیم و داخل هر سیخ ۴ تا ۵ تکه گوشت مرغ قرار می دهیم، میتوانیم از سیخ چوبی استفاده کنیم و یا بدون سیخ، تکه های مرغ را داخل تابه بریزیم و روی حرارت متوسط قرار دهیم.

توصیه سر آشپز در پخت جوجه کباب خانگی

در نظر داشته باشید، حرارت زیاد باعث خام ماندن مغز جوجه ها و حرارت کم باعث سفت شدن جوجه ها می شود. به همین دلیل باید این کباب را با حرارت متوسط درست کنیم.

دستور تهیه جوجه کباب لیمویی را از اینجا دنبال کنید.

فروشگاه باگسی من آماده ارائه بسته های موادغذایی ماهانه مناسب خانوارها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.