مواد لازم و ترکیبات

۱۰ حبه سیر، خرد شده
یک عدد لیمو ترش، آب گرفته
یک دسته گشنیز تازه، ریز خرد شده
½ فلفل چیلی سبز تازه، دانه گرفته و خرد شده
یک قاشق چایخوری پودر زیره
۴ عدد جوجه مرغ
۳۵۰ گرم خامه ترش
یک عدد فلفل دلمه ای قرمز، کبابی شده، پوست کنده، دانه گرفته و خرد شده،
¼ تا ۱ قاشق چایخوری سس، کنسرو فلفل چیپوتل یا سالسای چیپوتل
۳تا ۵ عدد پیازچه، ریز حلقه شده
یک مشت تخم کدوی بو داده
نمک و فلفل

طرز تهیه

1.۹ حبه از سیرها را به همراه آب لیمو، ¾ گشنیز تازه، چیلی و نصف زیره در یک کاسه ریخته و مخلوط کنید. مایه تهیه شده را با فشار بر روی جوجه ها بمالید و حداقل به مدت ۳ ساعت و ترجیحاً تمام طول شب، آن را در یخچال بگذارید تا به مواد آغشته شود.
2.جوجه ها را در ظرف مخصوص فر قرار داده و آنها را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۶ فرهای گازی بپزید. بعد از گذشت ۱۵دقیقه آنها را از فر خارج کرده و با چاقو یک شکاف کوچک در ران جوجه ایجاد کنید تا از پخته بودن آن مطمئن شوید. در صورتیکه خونابه از آن خارج شد، آنها را مجدد به داخل فر برگردانده و به پخت ادامه دهید.
3.در همین فاصله، خامه ترش را با فلفل دلمه ای، سس چیپوتل، سیر و زیره باقیمانده مخلوط کنید. طبق ذائقه خود نمک و فلفل آن را اندازه کنید.
4.هر جوجه را به همراه یک قاشق پر از سس فلفل و گشنیز تازه باقیمانده ای که روی آن پاشیده شده، پیازچه و تخم کدو سرو نمایید. در صورتیکه هنوز در حال جلزولز است آن را دور از خود نگه دارید.

توصیه سرآشپز جوجه خوابانده در سس سبز

برای تهیه کباب بره، تکه های گوشت بره مانند سر دست و ران را به سیخ های فلزی یا بامبوی خیس خورده، بکشید و داخل سبزی ها بخوابانید و طبق مرحله ۱ این دستور پخت، عمل کنید. سپس آنها را بر روی ذغال های داغ گریل کباب نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.