توصیه سرآشپز کاسرول مرغ و سیب زمینی
در صورت تمایل، می توانید فیله بوقلمون را جایگزین مرغ کرده و از سبزیجاتی که دم دست دارید، برای تهیه این غذا استفاده نمایید.

| ۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی | |
| ۴ تکه مرغ، هر کدام حدود ۲۲۵ گرم | |
| ۲ عدد تره فرنگی، ورقه شده | |
| یک حبه سیر، له شده | |
| ۴ قاشق غذاخوری آرد ساده | |
| ۸۵۰ میلی لیتر/ ½ ۱ پیمانه عصاره مرغ | |
| ۳۰۰ میلی لیتر آب انگور سفید | |
| ۱۲۵ گرم هویج کوچک تازه، از طول به دو نیم شده | |
| ۱۲۵ گرم بلال ریز مینیاتوری، از طول به دو نیم شده | |
| ۴۵۰ گرم سیب زمینی ریز تازه | |
| یک دسته سبزی معطر | |
| ۱۵۰ میلی لیتر خامه پرچرب | |
| نمک و فلفل |
| 1. | روغن را داخل یک ماهیتابه بزرگ حرارت دهید. مرغ ها را به مدت ۱۰ دقیقه در آن بپزید و آنهارا زیر و رو کنید تا طلایی شوند. آنها را با قاشق سوراخ دار به ظرف لعابی نسوزی انتقال دهید. |
| 2. | تره فرنگی و سیر را داخل ماهیتابه ریخته و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه بپزید، آنها را هم بزنید. آرد را بیافزایید و به مدت ۱ دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید، مواد را از روی حرارت بردارید. عصاره مرغ را اضافه کرده و هم بزنید و به آن چاشنی بزنید. |
| 3. | ماهیتابه را دوباره روی حرارت گذاشته و جوش آورید. هویج، بلال، سیب زمینی و دسته ی سبزی های معطر را به آن اضافه کرده و هم بزنید. مخلوط آماده شده را نیز داخل ظرف لعابدار بریزید. |
| 4. | درب ظرف را ببندید و آن را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی به مدت ۱ ساعت بپزید. |
| 5. | ظرف لعابدار را از فر خارج کرده، خامه را به آن افزوده و بدون اینکه درب آن را ببندید، مجدد داخل فر برگردانده و به مدت ۱۵ دقیقه بپزید. دسته سبزی معطر را از غذا خارج کرده، نمک و فلفل غذا را اندازه کنید و به همراه برنج، سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز کاسرول مرغ و سیب زمینی
در صورت تمایل، می توانید فیله بوقلمون را جایگزین مرغ کرده و از سبزیجاتی که دم دست دارید، برای تهیه این غذا استفاده نمایید.
دیدگاهتان را بنویسید