توصیه سرآشپز جوجه با لیمو و ترخون
با فرو بردن دو سیخ فلزی در جوجه ها می توانید آنها را کاملاً صاف در سطح ظرف قرار دهید.
۲ عدد جوجه | |
۴ عدد ساقه ریز و تازه ترخون | |
یک قاشق چایخوری روغن | |
۲ قاشق غذاخوری کره | |
½ پوست لیمو | |
یک قاشق غذاخوری آب لیمو | |
یک حبه سیر، له شده | |
نمک و فلفل | |
ترخون و حلقه های پرتقال برای تزیین |
1. | جوجه ها را آماده کنید، آنها را از قسمت سینه به سمت پایین برگردانده و روی تخته مخصوص آشپزخانه قرار دهید، با یک چاقو آن را از قسمت استخوان پشت خرد کنید تا در هنگام پخت کاملاً صاف قرار گیرند. نمک و فلفل آن را اندازه کنید. |
2. | آنها را برگردانید و یک ساقه ترخون زیر پوست قسمت سینه آنها قرار دهید. |
3. | مرغ ها را با یک قلم موی آشپزخانه روغن بمالید و در فر گرم شده با درجه حرارت زیاد به فاصله ۱۳ سانتیمتر از حرارت قرار دهید. مرغ ها را به مدت ۱۵ دقیقه کباب کرده، سپس برگردانید و طرف دیگر را نیز کباب کنید تا به رنگ طلایی درآیند. |
4. | برای تهیه سس براق کننده مرغ، کره را در یک ماهیتابه آب کنید، پوست و آب لیمو و سیر را اضافه کرده، نمک و فلفل آن را اندازه نمایید. |
5. | سس براق را با قلم موی آشپزخانه روی جوجه ها بمالید، بگذارید ۱۵ دقیقه دیگر بپزد، در طول مدت پخت یکبار آنها را برگردانده و مرتباً از سس روی آنها بمالید تا بافت نرم و مرطوبی داشته باشند. مرغ ها را با ترخون و حلقه های پرتقال تزیین کرده و با سیب زمینی تازه سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز جوجه با لیمو و ترخون
با فرو بردن دو سیخ فلزی در جوجه ها می توانید آنها را کاملاً صاف در سطح ظرف قرار دهید.
دیدگاهتان را بنویسید