مواد لازم و ترکیبات

۲ عدد جوجه
۴ عدد ساقه ریز و تازه ترخون
یک قاشق چایخوری روغن
۲ قاشق غذاخوری کره
½ پوست لیمو
یک قاشق غذاخوری آب لیمو
یک حبه سیر، له شده
نمک و فلفل
ترخون و حلقه های پرتقال برای تزیین

طرز تهیه

1.جوجه ها را آماده کنید، آنها را از قسمت سینه به سمت پایین برگردانده و روی تخته مخصوص آشپزخانه قرار دهید، با یک چاقو آن را از قسمت استخوان پشت خرد کنید تا در هنگام پخت کاملاً صاف قرار گیرند. نمک و فلفل آن را اندازه کنید.
2.آنها را برگردانید و یک ساقه ترخون زیر پوست قسمت سینه آنها قرار دهید.
3.مرغ ها را با یک قلم موی آشپزخانه روغن بمالید و در فر گرم شده با درجه حرارت زیاد به فاصله ۱۳ سانتیمتر از حرارت قرار دهید. مرغ ها را به مدت ۱۵ دقیقه کباب کرده، سپس برگردانید و طرف دیگر را نیز کباب کنید تا به رنگ طلایی درآیند.
4.برای تهیه سس براق کننده مرغ، کره را در یک ماهیتابه آب کنید، پوست و آب لیمو و سیر را اضافه کرده، نمک و فلفل آن را اندازه نمایید.
5.سس براق را با قلم موی آشپزخانه روی جوجه ها بمالید، بگذارید ۱۵ دقیقه دیگر بپزد، در طول مدت پخت یکبار آنها را برگردانده و مرتباً از سس روی آنها بمالید تا بافت نرم و مرطوبی داشته باشند. مرغ ها را با ترخون و حلقه های پرتقال تزیین کرده و با سیب زمینی تازه سرو نمایید.

توصیه سرآشپز جوجه با لیمو و ترخون

با فرو بردن دو سیخ فلزی در جوجه ها می توانید آنها را کاملاً صاف در سطح ظرف قرار دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.