مواد لازم و ترکیبات

یک کیلوگرم کلم چینی بوک چوی( Bok Choy)
۸۵۰ میلی لیتر/ ½ ۱ پیمانه روغن بادام زمینی برای سرخ کردن
یک قاشق چایخوری نمک
یک قاشق چایخوری شکر دانه ریز
۵۰گرم دانه کاج، تفت داده شده

طرز تهیه

1.برگهای کلم چینی را با آب سرد بشویید. سپس با دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه خشک کنید.
2.برگ های سفت را دور بریزید. هر برگ را لوله کنید و به شکل نوارهای باریک خرد نمایید، به طوریکه برگها رشته ای ریز خرد شوند یا می توانید با استفاده از غذاساز، برگ ها را رشته ای خرد کنید.
3.روغن بادام زمینی را در یک ماهیتابه چدنی یا وُک بزرگ حرارت داده و گرم کنید.
4.با دقت برگ های رشته ای خرد شده ی بوکچوی را داخل ماهیتابه ریخته و به مدت ۳۰ ثانیه تفت دهید تا برشته و خشک شوند (ممکن بسته به اندازه وُک نیاز باشد این کار را درچند مر حله انجام دهید).
5.جلبک دریایی برشته را با یک کفگیر یا قاشق سورخ دار از روغن خارج کنید و با دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه، روغن اضافی آنها را بگیرید.
6.جلبک های برشته را در یک کاسه بزرگ ریخته و با نمک، شکر و دانه کاج مخلوط کنید و بلافاصله سرو نمایید.

توصیه سر آشپز جلبک دریایی برشته

برگ های سفت و خشن بوکچوی باید دور ریخته شوند زیراموجب از بین رفتن طعم و بافت غذا می گردند. می توانید از کلم

برگ سبز به جای کلم چینی استفاده کنید. برگ ها را کاملاً قبل از سرخ کردن، خشک نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.