توصیه سر آشپز جلبک دریایی برشته
برگ های سفت و خشن بوکچوی باید دور ریخته شوند زیراموجب از بین رفتن طعم و بافت غذا می گردند. می توانید از کلم
برگ سبز به جای کلم چینی استفاده کنید. برگ ها را کاملاً قبل از سرخ کردن، خشک نمایید.

| یک کیلوگرم کلم چینی بوک چوی( Bok Choy) | |
| ۸۵۰ میلی لیتر/ ½ ۱ پیمانه روغن بادام زمینی برای سرخ کردن | |
| یک قاشق چایخوری نمک | |
| یک قاشق چایخوری شکر دانه ریز | |
| ۵۰گرم دانه کاج، تفت داده شده |
| 1. | برگهای کلم چینی را با آب سرد بشویید. سپس با دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه خشک کنید. |
| 2. | برگ های سفت را دور بریزید. هر برگ را لوله کنید و به شکل نوارهای باریک خرد نمایید، به طوریکه برگها رشته ای ریز خرد شوند یا می توانید با استفاده از غذاساز، برگ ها را رشته ای خرد کنید. |
| 3. | روغن بادام زمینی را در یک ماهیتابه چدنی یا وُک بزرگ حرارت داده و گرم کنید. |
| 4. | با دقت برگ های رشته ای خرد شده ی بوکچوی را داخل ماهیتابه ریخته و به مدت ۳۰ ثانیه تفت دهید تا برشته و خشک شوند (ممکن بسته به اندازه وُک نیاز باشد این کار را درچند مر حله انجام دهید). |
| 5. | جلبک دریایی برشته را با یک کفگیر یا قاشق سورخ دار از روغن خارج کنید و با دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه، روغن اضافی آنها را بگیرید. |
| 6. | جلبک های برشته را در یک کاسه بزرگ ریخته و با نمک، شکر و دانه کاج مخلوط کنید و بلافاصله سرو نمایید. |
توصیه سر آشپز جلبک دریایی برشته
برگ های سفت و خشن بوکچوی باید دور ریخته شوند زیراموجب از بین رفتن طعم و بافت غذا می گردند. می توانید از کلم
برگ سبز به جای کلم چینی استفاده کنید. برگ ها را کاملاً قبل از سرخ کردن، خشک نمایید.
دیدگاهتان را بنویسید