جامبالایا پیشینه این خوراک قاطی و درهم به کاجون یک قبیله در لویزیانا برمی گردد.انواع این غذا به تعداد افرادی که آن را می پزد زیاد است .

۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی | |
۲ عدد پیاز، درشت خرد شده | |
یک عدد فلفل دلمه ای سبز، دانه گرفته و درشت خرد شده | |
۲ عدد ساقه ی کرفس، درشت خرد شده | |
۳ حبه سیر، ریز خرد شده | |
۲ قاشق چایخوری پودر فلفل | |
۳۰۰ گرم سینه مرغ، بدون پوست و استخوان و خرد شده | |
۱۰۰ گرم کوکتل دودی خرد شده | |
۳ عدد گوجه فرنگی، پوست کنده و خرد شده | |
۴۵۰ گرم برنج، دانه بلند | |
۸۵۰ میلی لیتر عصاره گوشت داغ مرغ یا ماهی | |
یک قاشق چایخوری اورگانو،خشک شده | |
۲ عدد برگ بوی تازه | |
۱۲ عدد دم میگوی درشت | |
۴ عدد پیازچه، ریز خرد شده | |
۲ قاشق غذاخوری جعفری تازه،خرد شده | |
نمک و فلفل | |
سالاد برای سرو |
1. | روغن نباتی را در ماهیتابه ای گرم کرده، پیاز، فلفل، کرفس و سیر را داخل آن بریزید و به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه تفت دهید تا سبزیجات نرم شوند. پودر فلفل را اضافه کرده و ۳۰ ثانیه به پخت ادامه دهید. مرغ و سوسیس را بیافزایید و به مدت ۸ تا ۱۰دقیقه مواد را بپزید تا طلایی شوند. گوجه فرنگی ها را اضافه کنید و به مدت ۲ تا ۳دقیقه آنها را حرارت داده تا آب آنها تبخیر شود. |
2. | برنج را اضافه کنید و خوب هم بزنید.عصاره گوشت، اورگانو و برگ بو را داخل ماهیتابه ریخته،دوباره مواد را هم بزنید. درب ظرف را ببندید و به مدت ۱۰ دقیقه با حرارت ملایم بپزید. |
3. | میگوها رابیافزایید و خوب هم بزنید. درب غذا را دوباره ببندید و به مدت ۶ تا ۸دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید تا برنج نرم شده و میگوها مغز پخت شوند. |
4. | پیازچه، جعفری و نمک و فلفل را بسته به ذائقه تان اضافه کرده و بلافاصله غذا را سرو نمایید. |
دیدگاهتان را بنویسید