تیمبالینی سه رنگ
یک قاشق غذاخوری کره، نرم شده | |
۶۰ گرم خرده نان سفید خشک شده | |
۱۷۵ گرم اسپاگتی سه رنگ خشک، به رشته های ۵ سانتی خرد شده | |
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
یک عدد زرده تخم مرغ | |
۱۲۵ گرم پنیر گرویِر، رنده شده | |
۳۰۰ میلی لیتر، سس بشامل ( به صفحه ۳۸ مراجعه نمایید) | |
مواد لازم برای تهیه سس گوجه فرنگی : | |
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
یک عدد پیاز، ریز خرد شده | |
یک عدد برگ بو | |
۱۵۰ میلی لیتر آب انگور سفید | |
۱۵۰ میلی لیتر رب گوجه فرنگی | |
یک قاشق غذاخوری پوره گوجه فرنگی | |
نمک و فلفل | |
برگ های ریز و تازه ریحان برای تزیین |
1. | کف و دیواره های۴ قالب یا ظرف یک نفره به حجم ۱۸۰ میلی لیتر را با کره چرب کنید. داخل قالب ها را با نیمی از خرده های نان بپوشانید. |
2. | یک قابلمه آب را همراه کمی نمک، به جوش بیاورید. اسپاگتی و روغن زیتون را به آن افزوده و به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه یا تا زمانیکه اسپاگتی ها نرم شوند آنها را بپزید. سپس آنها را آبکش کرده و داخل یک کاسه بزرگ بریزید. زرده تخم مرغ، پنیر، فلفل و نمک را به مواد درون کاسه اضافه کنید. |
3. | سس بشامل را داخل کاسه محتوی اسپاگتی ریخته و هم بزنید. مخلوط را به وسیله قاشق داخل قالب های آماده شده بریزید و روی مواد را با باقیمانده خرده های نان بپوشانید. |
4. | قالب ها را روی سینی فر قرار داده و در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۲۲۰ درجه سانتیگراد یا ۴۲۵ درجه فارنهایت و یا عدد ۷ فرهای گازی به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید. پس از این مدت، ۱۰ دقیقه آنها را کنار بگذارید تا خنک شوند. |
5. | در همین فاصله، سس غذا را آماده نمایید. روغن زیتون را در یک ماهیتابه گرم کرده و پیاز خرد شده را به آرامی به مدت ۲ تا ۳ دقیقه همراه برگ بو سرخ کنید و گهگاهی آنها را هم بزنید. |
6. | آب انگور، رب و پوره گوجه فرنگی را به مواد اضافه نموده، نمک و فلفل بیافزایید و به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت بگذارید تا غلیظ شود. سپس برگ بو را از مخلوط خارج کرده و دور بیاندازید. تیمبالینی ها را داخل ظرف های مخصوص پذیرایی برگردانده، با برگ های ریحان تزیین نموده و به همراه سس گوجه فرنگی سرو نمایید. |
تیمبالینی سه رنگ
دیدگاهتان را بنویسید