مواد اولیه لازم و ترکیبات

یک قاشق غذاخوری کره، نرم شده
۶۰ گرم خرده نان سفید خشک شده
۱۷۵ گرم اسپاگتی سه رنگ خشک، به رشته های ۵ سانتی خرد شده
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک عدد زرده تخم مرغ
۱۲۵ گرم پنیر گرویِر، رنده شده
۳۰۰ میلی لیتر، سس بشامل ( به صفحه ۳۸ مراجعه نمایید)
مواد لازم برای تهیه سس گوجه فرنگی :
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک عدد پیاز، ریز خرد شده
یک عدد برگ بو
۱۵۰ میلی لیتر آب انگور سفید
۱۵۰ میلی لیتر رب گوجه فرنگی
یک قاشق غذاخوری پوره گوجه فرنگی
نمک و فلفل
برگ های ریز و تازه ریحان برای تزیین

راهنمای پخت

1.کف و دیواره های۴ قالب یا ظرف یک نفره به حجم ۱۸۰ میلی لیتر را با کره چرب کنید. داخل قالب ها را با نیمی از خرده های نان بپوشانید.
2.یک قابلمه آب را همراه کمی نمک، به جوش بیاورید. اسپاگتی و روغن زیتون را به آن افزوده و به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه یا تا زمانیکه اسپاگتی ها نرم شوند آنها را بپزید. سپس آنها را آبکش کرده و داخل یک کاسه بزرگ بریزید. زرده تخم مرغ، پنیر، فلفل و نمک را به مواد درون کاسه اضافه کنید.
3.سس بشامل را داخل کاسه محتوی اسپاگتی ریخته و هم بزنید. مخلوط را به وسیله قاشق داخل قالب های آماده شده بریزید و روی مواد را با باقیمانده خرده های نان بپوشانید.
4.قالب ها را روی سینی فر قرار داده و در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۲۲۰ درجه سانتیگراد یا ۴۲۵ درجه فارنهایت و یا عدد ۷ فرهای گازی به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید. پس از این مدت، ۱۰ دقیقه آنها را کنار بگذارید تا خنک شوند.
5.در همین فاصله، سس غذا را آماده نمایید. روغن زیتون را در یک ماهیتابه گرم کرده و پیاز خرد شده را به آرامی به مدت ۲ تا ۳ دقیقه همراه برگ بو سرخ کنید و گهگاهی آنها را هم بزنید.
6.آب انگور، رب و پوره گوجه فرنگی را به مواد اضافه نموده، نمک و فلفل بیافزایید و به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت بگذارید تا غلیظ شود. سپس برگ بو را از مخلوط خارج کرده و دور بیاندازید. تیمبالینی ها را داخل ظرف های مخصوص پذیرایی برگردانده، با برگ های ریحان تزیین نموده و به همراه سس گوجه فرنگی سرو نمایید.

تیمبالینی سه رنگ

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.