مواد لازم و ترکیبات

۲۲۵ گرم ماسکارپون یا پنیر نرم پر چرب
یک عدد تخم مرغ، سفیده و زرده از هم جدا شده
۲ قاشق غذاخوری ماست طبیعی
۲ قاشق غذاخوری شکر دانه ریز
۲ قاشق غذاخوری شیر
۲ قاشق غذاخوری قهوه سیاه، غلیظ
۸ عدد کیک اسفنجی انگشتی
۲ قاشق غذاخوری شکلات خالص، رنده شده

راهنمای دستور پخت

1.پنیر را داخل کاسه بزرگی بریزید. زرده تخم مرغ و ماست را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا نرم و یکدست شوند.
2.سفیده تخم مرغ ها را آنقدر بزنید تا کاملاً سفت شوند. سپس به آن شکر بیافزایید و این مخلوط را با دقت به ترکیب پنیر اضافه کنید و خوب هم بزنید.
3.نصف مخلوط آماده شده را به نسبت مساوی داخل ۴ لیوان بستنی خوری بریزید.
4.شیر و قهوه را داخل ظرف کم عمقی با هم ترکیب کنید. کیک های اسفنجی انگشتی را داخل مخلوط شیرقهوه فرو برده و آنها را از وسط نصف کنید. اگر لازم بود آنها را به قطعات کوچک تر تقسیم نمایید و بین لیوان ها پخش کنید.
5.باقیمانده مخلوط قهوه را با باقیمانده پنیر مخلوط کنید و به عنوان لایه سوم روی دسر بریزید.
6.شکلات رنده شده را روی دسر بپاشید. می توانید این دسر را بلافاصله بعد از آماده شدن، سرو نمایید و یا بگذارید خوب خنک شود. سپس آن را سرد سرو نمایید.

توصیه سر آشپز

ماسکارپون، نوعی پنیر خامه ای نرم ایتالیایی است که از شیر گاو تهیه می شود. این پنیر ترکیبی نرم و یکدست دارد و طعمی نظیر مزه خامه دارد. می توانید این پنیر را همراه میوه های تازه یا به عنوان چاشنی شکلات و قهوه سرو نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.