توصیه سر آشپز
ماسکارپون، نوعی پنیر خامه ای نرم ایتالیایی است که از شیر گاو تهیه می شود. این پنیر ترکیبی نرم و یکدست دارد و طعمی نظیر مزه خامه دارد. می توانید این پنیر را همراه میوه های تازه یا به عنوان چاشنی شکلات و قهوه سرو نمایید.
۲۲۵ گرم ماسکارپون یا پنیر نرم پر چرب | |
یک عدد تخم مرغ، سفیده و زرده از هم جدا شده | |
۲ قاشق غذاخوری ماست طبیعی | |
۲ قاشق غذاخوری شکر دانه ریز | |
۲ قاشق غذاخوری شیر | |
۲ قاشق غذاخوری قهوه سیاه، غلیظ | |
۸ عدد کیک اسفنجی انگشتی | |
۲ قاشق غذاخوری شکلات خالص، رنده شده |
1. | پنیر را داخل کاسه بزرگی بریزید. زرده تخم مرغ و ماست را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا نرم و یکدست شوند. |
2. | سفیده تخم مرغ ها را آنقدر بزنید تا کاملاً سفت شوند. سپس به آن شکر بیافزایید و این مخلوط را با دقت به ترکیب پنیر اضافه کنید و خوب هم بزنید. |
3. | نصف مخلوط آماده شده را به نسبت مساوی داخل ۴ لیوان بستنی خوری بریزید. |
4. | شیر و قهوه را داخل ظرف کم عمقی با هم ترکیب کنید. کیک های اسفنجی انگشتی را داخل مخلوط شیرقهوه فرو برده و آنها را از وسط نصف کنید. اگر لازم بود آنها را به قطعات کوچک تر تقسیم نمایید و بین لیوان ها پخش کنید. |
5. | باقیمانده مخلوط قهوه را با باقیمانده پنیر مخلوط کنید و به عنوان لایه سوم روی دسر بریزید. |
6. | شکلات رنده شده را روی دسر بپاشید. می توانید این دسر را بلافاصله بعد از آماده شدن، سرو نمایید و یا بگذارید خوب خنک شود. سپس آن را سرد سرو نمایید. |
توصیه سر آشپز
ماسکارپون، نوعی پنیر خامه ای نرم ایتالیایی است که از شیر گاو تهیه می شود. این پنیر ترکیبی نرم و یکدست دارد و طعمی نظیر مزه خامه دارد. می توانید این پنیر را همراه میوه های تازه یا به عنوان چاشنی شکلات و قهوه سرو نمایید.
دیدگاهتان را بنویسید