مواد لازم و ترکیبات

یک عدد خیار بزرگ
یک قاشق چایخوری نمک
۲۲۵ گرم توفو (پنیر سویا) دودی
۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی
۶۰ گرم غلاف خوراکی نخود سبز
۱۲۵ گرم بلال ریز مینیاتوری
یک عدد ساقه کرفس، مورب ورقه شده
۴۲۵ گرم کنسرو قارچ آسیایی، آبکش شده
۲ عدد پیازچه، خلال شده
یک سانتیمتر ریشه زنجبیل، خرد شده
یک قاشق غذاخوری سس لوبیا زرد
یک قاشق غذاخوری سویا سس رقیق

طرز تهیه

1.خیار را از طول به دو نیم کرده و با قاشق چایخوری دانه های آن را خارج کنید.
2.خیار را به شکل مکعبی خرد کرده، در آبکش بریزید و روی آن نمک بپاشید. بگذارید ۱۰ دقیقه کنار بماند.سپس زیر آب سرد بگیرید تا نمک آن شسته شده و آبکش شود. آنها را توسط دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه خشک کنید.
3.توفو (پنیر سویا) را به قطعات مکعبی خرد کنید.
4.روغن نباتی را درون یک وُک یا ماهیتابه بزرگ داغ کنید تا از آن دود بلند شود.
5.توفو، غلاف خوراکی نخود سبز، بلال مینیاتوری و کرفس را در تفت دهید تا توفو کمی قهوه ای رنگ شود.
6.قارچ، پیازچه و زنجبیل را اضافه کنید و چند دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید.
7.خیار، سس لوبیا زرد، سویا سس رقیق و ۲ قاشق غذاخوری آب را داخل ماهیتابه بریزید. یک دقیقه هم بزنید و تفت دهید تا سبزیجات به سس آغشته شوند. سپس غذا را سرو نمایید.

توصیه سر آشپز توفو و قارچ

کنسرو قارچ آسیایی (استرا ماشروم) در سوپرمارکتها قابل دسترس است، نوعی قارچ که به شکل تازه بیشتر توسط مردم چین، تایلند و ویتنام مصرف می شود. اگر امکان تهیه این نوع قارچ را نداشتید، از ۲۵۰ گرم قارچ دکمه ای استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.