توصیه سر آشپز توفو و قارچ
کنسرو قارچ آسیایی (استرا ماشروم) در سوپرمارکتها قابل دسترس است، نوعی قارچ که به شکل تازه بیشتر توسط مردم چین، تایلند و ویتنام مصرف می شود. اگر امکان تهیه این نوع قارچ را نداشتید، از ۲۵۰ گرم قارچ دکمه ای استفاده کنید.
یک عدد خیار بزرگ | |
یک قاشق چایخوری نمک | |
۲۲۵ گرم توفو (پنیر سویا) دودی | |
۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی | |
۶۰ گرم غلاف خوراکی نخود سبز | |
۱۲۵ گرم بلال ریز مینیاتوری | |
یک عدد ساقه کرفس، مورب ورقه شده | |
۴۲۵ گرم کنسرو قارچ آسیایی، آبکش شده | |
۲ عدد پیازچه، خلال شده | |
یک سانتیمتر ریشه زنجبیل، خرد شده | |
یک قاشق غذاخوری سس لوبیا زرد | |
یک قاشق غذاخوری سویا سس رقیق |
1. | خیار را از طول به دو نیم کرده و با قاشق چایخوری دانه های آن را خارج کنید. |
2. | خیار را به شکل مکعبی خرد کرده، در آبکش بریزید و روی آن نمک بپاشید. بگذارید ۱۰ دقیقه کنار بماند.سپس زیر آب سرد بگیرید تا نمک آن شسته شده و آبکش شود. آنها را توسط دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه خشک کنید. |
3. | توفو (پنیر سویا) را به قطعات مکعبی خرد کنید. |
4. | روغن نباتی را درون یک وُک یا ماهیتابه بزرگ داغ کنید تا از آن دود بلند شود. |
5. | توفو، غلاف خوراکی نخود سبز، بلال مینیاتوری و کرفس را در تفت دهید تا توفو کمی قهوه ای رنگ شود. |
6. | قارچ، پیازچه و زنجبیل را اضافه کنید و چند دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید. |
7. | خیار، سس لوبیا زرد، سویا سس رقیق و ۲ قاشق غذاخوری آب را داخل ماهیتابه بریزید. یک دقیقه هم بزنید و تفت دهید تا سبزیجات به سس آغشته شوند. سپس غذا را سرو نمایید. |
توصیه سر آشپز توفو و قارچ
کنسرو قارچ آسیایی (استرا ماشروم) در سوپرمارکتها قابل دسترس است، نوعی قارچ که به شکل تازه بیشتر توسط مردم چین، تایلند و ویتنام مصرف می شود. اگر امکان تهیه این نوع قارچ را نداشتید، از ۲۵۰ گرم قارچ دکمه ای استفاده کنید.
دیدگاهتان را بنویسید