توصیه سرآشپز توفو و سبزیجات
کنسرو آرتیشو را قبل از استفاده، ابتدا آبکش کرده، سپس بشویید؛ زیرا معمولاً به کنسرو نمک اضافه می کنند.
۱۷۵ گرم سیب زمینی، مکعبی خرد شده | |
یک قاشق غذاخوری روغن نباتی | |
یک عدد پیاز قرمز، خلال شده | |
۲۲۵ گرم پنیر سویا (توفو)، مکعبی خرد شده | |
۲ عدد کدو سبز، مکعبی خرد شده | |
۸ عدد مغز آرتیشو کنسروی، نصف شده | |
۱۵۰ میلی لیتر/ ¼ پیمانه سس گوجه پاساتا (پوره گوجه فرنگی الک شده) | |
یک قاشق غذاخوری سس فلفل چیلی شیرین | |
یک قاشق غذاخوری سویا سس | |
یک قاشق چایخوری شکر دانه ریز | |
۲ قاشق غذاخوری ریحان بازل، خرد شده | |
نمک و فلفل |
1. | سیب زمینی ها را در یک قابلمه آب جوش به مدت ۱۰ دقیقه بپزید، آنها را آبکش کرده وکنار بگذارید. |
2. | روغن نباتی را داخل یک وُک یا ماهیتابه بزرگ حرارت دهید، پیاز قرمز را داخل آن ریخته و به مدت ۲ دقیقه سرخ کنید و هم بزنید تا کاملاً نرم شوند. |
3. | پنیر سویا و کدو را به وُک افزوده و هم بزنید، به مدت ۳تا ۴ دقیقه بپزید تا کمی طلایی شوند. |
4. | سیب زمینی پخته را به مواد داخل وُک بیافزایید و هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند. |
5. | مغز آرتیشو، سس پاساتا، سس چیلی شیرین، سویا سس، شکر و ریحان را اضافه نمایید و هم بزنید. |
6. | پس از افزودن چاشمی نمک و فلفل به مواد، آنها رابه مدت ۵ دقیقه بپزید و هم بزنید. |
7. | خوراک را به ظروف مخصوص پذیرایی منتقل کرده و بلافاصله سرو نمایید.سیب زمینی ها را در یک قابلمه آب جوش به مدت ۱۰ دقیقه بپزید، آنها را آبکش کرده و تا زمان نیاز، کنار بگذارید. |
توصیه سرآشپز توفو و سبزیجات
کنسرو آرتیشو را قبل از استفاده، ابتدا آبکش کرده، سپس بشویید؛ زیرا معمولاً به کنسرو نمک اضافه می کنند.
دیدگاهتان را بنویسید