مواد لازم و ترکیبات

۱۷۵ گرم سیب زمینی، مکعبی خرد شده
یک قاشق غذاخوری روغن نباتی
یک عدد پیاز قرمز، خلال شده
۲۲۵ گرم پنیر سویا (توفو)، مکعبی خرد شده
۲ عدد کدو سبز، مکعبی خرد شده
۸ عدد مغز آرتیشو کنسروی، نصف شده
۱۵۰ میلی لیتر/ ¼ پیمانه سس گوجه پاساتا (پوره گوجه فرنگی الک شده)
یک قاشق غذاخوری سس فلفل چیلی شیرین
یک قاشق غذاخوری سویا سس
یک قاشق چایخوری شکر دانه ریز
۲ قاشق غذاخوری ریحان بازل، خرد شده
نمک و فلفل

طرز تهیه

1.سیب زمینی ها را در یک قابلمه آب جوش به مدت ۱۰ دقیقه بپزید، آنها را آبکش کرده وکنار بگذارید.
2.روغن نباتی را داخل یک وُک یا ماهیتابه بزرگ حرارت دهید، پیاز قرمز را داخل آن ریخته و به مدت ۲ دقیقه سرخ کنید و هم بزنید تا کاملاً نرم شوند.
3.پنیر سویا و کدو را به وُک افزوده و هم بزنید، به مدت ۳تا ۴ دقیقه بپزید تا کمی طلایی شوند.
4.سیب زمینی پخته را به مواد داخل وُک بیافزایید و هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند.
5.مغز آرتیشو، سس پاساتا، سس چیلی شیرین، سویا سس، شکر و ریحان را اضافه نمایید و هم بزنید.
6.پس از افزودن چاشمی نمک و فلفل به مواد، آنها رابه مدت ۵ دقیقه بپزید و هم بزنید.
7.خوراک را به ظروف مخصوص پذیرایی منتقل کرده و بلافاصله سرو نمایید.سیب زمینی ها را در یک قابلمه آب جوش به مدت ۱۰ دقیقه بپزید، آنها را آبکش کرده و تا زمان نیاز، کنار بگذارید.

توصیه سرآشپز توفو و سبزیجات

کنسرو آرتیشو را قبل از استفاده، ابتدا آبکش کرده، سپس بشویید؛ زیرا معمولاً به کنسرو نمک اضافه می کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.