توصیه سرآشپز توفو و سبزیجات
کنسرو آرتیشو را قبل از استفاده، ابتدا آبکش کرده، سپس بشویید؛ زیرا معمولاً به کنسرو نمک اضافه می کنند.

| ۱۷۵ گرم سیب زمینی، مکعبی خرد شده | |
| یک قاشق غذاخوری روغن نباتی | |
| یک عدد پیاز قرمز، خلال شده | |
| ۲۲۵ گرم پنیر سویا (توفو)، مکعبی خرد شده | |
| ۲ عدد کدو سبز، مکعبی خرد شده | |
| ۸ عدد مغز آرتیشو کنسروی، نصف شده | |
| ۱۵۰ میلی لیتر/ ¼ پیمانه سس گوجه پاساتا (پوره گوجه فرنگی الک شده) | |
| یک قاشق غذاخوری سس فلفل چیلی شیرین | |
| یک قاشق غذاخوری سویا سس | |
| یک قاشق چایخوری شکر دانه ریز | |
| ۲ قاشق غذاخوری ریحان بازل، خرد شده | |
| نمک و فلفل |
| 1. | سیب زمینی ها را در یک قابلمه آب جوش به مدت ۱۰ دقیقه بپزید، آنها را آبکش کرده وکنار بگذارید. |
| 2. | روغن نباتی را داخل یک وُک یا ماهیتابه بزرگ حرارت دهید، پیاز قرمز را داخل آن ریخته و به مدت ۲ دقیقه سرخ کنید و هم بزنید تا کاملاً نرم شوند. |
| 3. | پنیر سویا و کدو را به وُک افزوده و هم بزنید، به مدت ۳تا ۴ دقیقه بپزید تا کمی طلایی شوند. |
| 4. | سیب زمینی پخته را به مواد داخل وُک بیافزایید و هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند. |
| 5. | مغز آرتیشو، سس پاساتا، سس چیلی شیرین، سویا سس، شکر و ریحان را اضافه نمایید و هم بزنید. |
| 6. | پس از افزودن چاشمی نمک و فلفل به مواد، آنها رابه مدت ۵ دقیقه بپزید و هم بزنید. |
| 7. | خوراک را به ظروف مخصوص پذیرایی منتقل کرده و بلافاصله سرو نمایید.سیب زمینی ها را در یک قابلمه آب جوش به مدت ۱۰ دقیقه بپزید، آنها را آبکش کرده و تا زمان نیاز، کنار بگذارید. |
توصیه سرآشپز توفو و سبزیجات
کنسرو آرتیشو را قبل از استفاده، ابتدا آبکش کرده، سپس بشویید؛ زیرا معمولاً به کنسرو نمک اضافه می کنند.
دیدگاهتان را بنویسید