مواد لازم و ترکیبات

۴۵۰ گرم توفو (پنیر سویا)، مکعبی خرد شده
روغن برای سرخ کردن
مواد لازم برای تهیه سس :
۶ قاشق غذاخوری کره بادام زمینی
یک قاشق غذاخوری سس فلفل چیلی شیرین
۱۵۰ میلی لیتر/ ¼ پیمانه شیر نارگیل
یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
۲۵ گرم بادام زمینی شور، خرد شده

طرز تهیه

1.با استفاده از دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه رطوبت و آب توفو (پنیر سویا) را خشک کنید.
2.روغن را در وُک یا ماهیتابه بزرگ حرارت دهید تا کاملاً داغ شود.
3.توفوها را کم کم در چند مرحله داخل ماهیتابه ریخته و در حدود ۵ دقیقه بپزید تا طلایی رنگ و برشته شوند.
4.توفو (پنیر سویا) را با یک قاشق سوراخ دار از روغن بیرون آورید و با دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه، روغن اضافی آنها را بگیرید.
5.برای تهیه سس بادام زمینی و فلفل چیلی، کره بادام زمینی، سس فلفل چیلی شیرین، شیر نارگیل، رب گوجه فرنگی و بادام زمینی را در کاسهای خوب با یکدیگر مخلوط کنید. در صورت لزوم کمی آب جوش اضافه کنید تا مواد یکنواخت و نرم شوند. سس را هم بزنید تا تمام مواد خوب با یکدیگر ترکیب شوند.
6.توفو برشته را به بشقاب های مخصوص پذیرایی منتقل کرده و روی آنها سس بریزید یا می توانید سس را در ظرف مخصوص سرو بریزید و جداگانه سرو نمایید.

توصیه سر آشپز توفو با سس تند و شیرین

دقت کنید که رطوبت توفو قبل از سرخ کردن کاملاً با دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه جذب شده باشد. در غیر اینصورت توفو به طور کامل برشته نمی شود. می توانید سس بادام زمینی و فلفل قرمز را قبل از سرو در قابلمهای دیگر کمی حرارت دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.