مواد لازم و ترکیبات

۴ عدد خمیر تردیلای ذرت
روغن نباتی، برای سرخ کردن
۲ تا ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون خالص یا روغن نباتی
۲ عدد سیب زمینی، نگینی خرد شده
یک عدد هویج، نگینی خرد شده
۳ حبه سیر، ریز خرد شده
یک عدد فلفل دلمه ای قرمز، دانه گرفته و نگینی خرد شده
یک قاشق چایخوری پودر فلفل چیلی با تندی کم
یک قاشق چایخوری فلفل پاپریکا
½ قاشق چایخوری پودر زیره
۳ تا ۴ عدد گوجه فرنگی رسیده، نگینی خرد شده
۱۱۵ گرم لوبیا سبز، بخار پز و به اندازه های لقمه ای خرد شده
مقداری اورگانوی خشک
۴۰۰ گرم لوبیا سیاه پخته
۲۲۵ گرم پنیر فتای با دست خرد شده
۳ تا ۴ عدد برگ کاهو، رشته ای خرد شده
۳ تا ۴ عدد پیازچه، نازک حلقه شده

طرز تهیه

1.برای آماده کردن توستادا، خمیر تردیلای ذرت را در یک ماهیتابه نچسب با مقدار کمی روغن سرخ کنید تا خوب برشته شوند.
2.روغن زیتون را در ماهیتابه ای گرم کنید، سیب زمینی و هویج را در آن تفت دهید تا نرم شوند. سیر، فلفل دلمه ای قرمز، پودر چیلی، پاپریکا و زیره را به آن بیافزایید و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه بپزید تا فلفل شما نرم شود.
3.گوجه فرنگی، لوبیا سبز و اورگانو را اضافه کنید. به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید تا سبزیجات نرم و ترد شوند و غلظتی شبیه سس پیدا کنند. بهتر است مخلوط به دست آمده خیلی خشک نباشد، در صورت لزوم مقداری آب به آن اضافه کنید.
4.لوبیا سیاه را در مقدار کمی آب گرم کنید و توستاداها را زیر حرارت گریل فر دوباره گرم نمایید.
5.روی توستاداها را با یک لایه لوبیا بپوشانید، سپس کمی پنیر بپاشید و مخلوط سبزیجات آغشته به سس را روی آن بریزید. روی هر کدام کمی کاهو و پیازچه بپاشید و بلافاصله سرو نمایید.

توستادای سبزیجات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.