توستادای سبزیجات

۴ عدد خمیر تردیلای ذرت | |
روغن نباتی، برای سرخ کردن | |
۲ تا ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون خالص یا روغن نباتی | |
۲ عدد سیب زمینی، نگینی خرد شده | |
یک عدد هویج، نگینی خرد شده | |
۳ حبه سیر، ریز خرد شده | |
یک عدد فلفل دلمه ای قرمز، دانه گرفته و نگینی خرد شده | |
یک قاشق چایخوری پودر فلفل چیلی با تندی کم | |
یک قاشق چایخوری فلفل پاپریکا | |
½ قاشق چایخوری پودر زیره | |
۳ تا ۴ عدد گوجه فرنگی رسیده، نگینی خرد شده | |
۱۱۵ گرم لوبیا سبز، بخار پز و به اندازه های لقمه ای خرد شده | |
مقداری اورگانوی خشک | |
۴۰۰ گرم لوبیا سیاه پخته | |
۲۲۵ گرم پنیر فتای با دست خرد شده | |
۳ تا ۴ عدد برگ کاهو، رشته ای خرد شده | |
۳ تا ۴ عدد پیازچه، نازک حلقه شده |
1. | برای آماده کردن توستادا، خمیر تردیلای ذرت را در یک ماهیتابه نچسب با مقدار کمی روغن سرخ کنید تا خوب برشته شوند. |
2. | روغن زیتون را در ماهیتابه ای گرم کنید، سیب زمینی و هویج را در آن تفت دهید تا نرم شوند. سیر، فلفل دلمه ای قرمز، پودر چیلی، پاپریکا و زیره را به آن بیافزایید و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه بپزید تا فلفل شما نرم شود. |
3. | گوجه فرنگی، لوبیا سبز و اورگانو را اضافه کنید. به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید تا سبزیجات نرم و ترد شوند و غلظتی شبیه سس پیدا کنند. بهتر است مخلوط به دست آمده خیلی خشک نباشد، در صورت لزوم مقداری آب به آن اضافه کنید. |
4. | لوبیا سیاه را در مقدار کمی آب گرم کنید و توستاداها را زیر حرارت گریل فر دوباره گرم نمایید. |
5. | روی توستاداها را با یک لایه لوبیا بپوشانید، سپس کمی پنیر بپاشید و مخلوط سبزیجات آغشته به سس را روی آن بریزید. روی هر کدام کمی کاهو و پیازچه بپاشید و بلافاصله سرو نمایید. |
دیدگاهتان را بنویسید