مواد لازم و ترکیبات

۳ پیمانه برنج ایرانی
۱ عدد کامل سینه مرغ
۱ پیمانه ماست چکیده شیرین
۱ عدد متوسط پیاز
۲ عدد زرده تخم مرغ
۱ قاشق غذاخوری گلاب در صورت تمایل
۵۰ گرم کره
۱۰۰ گرم زرشک
۱ قاشق چایخوری پودر قند یا شکر
۴ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
دارچین و خلال پسته به اندازه کافی
زردچوبه و روغن به اندازه کافی

راهنمای دستور پخت

1.در قابلمه شش پیمانه آب را همراه با کمی نمک به جوش می آوریم و برنج شسته شده را به آن اضافه میکنیم و با حرارت بالا به برنج زمان میدهیم تا به حدی بپزد که مغز برنج خام باقی بماند، سپس آن را آبکشی میکنیم. و زرشک ها را به مدت نیم ساعت درون آب سرد قرار میدهیم.
2.برای پخت مرغ، آن را همراه با پیاز کامل و کمی نمک، فلفل و زردچوبه درون قابلمه ای از آب با حرارت ملایم میپزیم تا زمانی که مرغ کامل پخته شود.سپس مرغ پخته شده را تکه تکه یا ریش ریش کرده و در تابه ای همراه با روغن یا کره و کمی زعفران تفت میدهیم.
3.حالا تخم مرغ ها را با همزن دستی بزنید تا از لختگی در بیاید و ماست را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.سپس برنج را همراه با گلاب و زعفران به مخلوط ماست و تخم مرغ و به آرامی مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند.
4.قابلمه ای که برای پخت ته چین در نظر گرفته ایم را با کمی روغن چرب می کنیم.یک لایه از ترکیب برنج و یک لایه از مرغ ها را به قابلمه منتقل میکنیم و این کار را بصورت لایه لایه ادامه میدهیم و در آخر با کفگیر کمی فشار می آوریم و کره را به قطعات کوچک تقسیم کرده و روی ته چین میگذاریم. و با حرارت ملایم حدود 40 دقیقه زمان میدهیم تا دم بکشد و آماده است.

توصیه سرآشپز در تهیه ته چین مرغ

علت شایع وا رفتن ته‌ چین، رعایت نکردن نسبت صحیح مواد اولیه است. تخم مرغ باعث چسبندگی مواد و قالبی شدن ته‌چین می‌شود. بنابراین اگر مقدار تخم مرغ نسبت به برنج و ماست کم باشد، ته‌چین وا می‌رود. برای هر‌ سه پیمانه برنج، ۱.۵ پیمانه ماست و ۲ عدد تخم مرغ لازم است. همچنین بهتر است به جای تخم مرغ کامل از زرده آن استفاده کنید.

طرز تهیه سالاد مرغ والدرف را از اینجا ببینید.

بسته های مواد غذایی در فروشگاه باگسی من

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.