توصیه سرآشپز در تهیه ته چین مرغ
علت شایع وا رفتن ته چین، رعایت نکردن نسبت صحیح مواد اولیه است. تخم مرغ باعث چسبندگی مواد و قالبی شدن تهچین میشود. بنابراین اگر مقدار تخم مرغ نسبت به برنج و ماست کم باشد، تهچین وا میرود. برای هر سه پیمانه برنج، ۱.۵ پیمانه ماست و ۲ عدد تخم مرغ لازم است. همچنین بهتر است به جای تخم مرغ کامل از زرده آن استفاده کنید.
طرز تهیه سالاد مرغ والدرف را از اینجا ببینید.
بسته های مواد غذایی در فروشگاه باگسی من
دیدگاهتان را بنویسید