مواد لازم و ترکیبات

۳۰۰ گرم بلغور گندم
۲۰۰ گرم خیار
۶ عدد پیازچه
۱۵ گر م جعفری برگ پهن تازه
یک عدد لیمو ترش
حدود ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون با طعم سیر
نمک و فلفل

طرز تهیه

1.یک کتری آب جوش آماده کنید. بلغور گندم را در یک کاسه ضد گرما قرار داده ، ۶۰۰ میلی لیتر آب جوش روی آن بریزید و روی آن را بپوشانید . حداقل ۲۰ دقیقه کنار بگذارید تا گندم آب را جذب کرده و ترد شود.
2.هنگامی که گندم در حال خیس خوردن است ، خیار را از طول دو نیم کنید . سپس هر نصفه را به ۳ باریکه از طول ببرید و با استفاده از یک قاشق چایخوری دانه ها را درآورده و دور بریزید. 
باریکه های خیار را به قطعات ریز بریده و در کاسه سرو قرار دهید .
3.سر قسمت سبزی پیازچه ها را بچینید. سپس هر کدام را از طول دو نیم کنید. کاملاً خرد کرده و به خیارها اضافه کنید.
4.جعفری تازه را روی تخته خرد کن قرار داده و روی آن نمک بپاشید. با استفاده از چاقوی آشپزی ، برگها و ساقه های آن را خیلی خوب خرد کنید و به کاسه خیارها و پیازها ی خرد شده اضافه کنید. پوست لیموی را کاملاً رنده کرده و در کاسه بریزید.
5.وقتی بلغور گندم به اندازۀ کافی سرد شد که بتوانید آن را با دست بگیرید، با دست آن ها را فشار دهید تا آب گندم ها در بیاید هم با آبکش آب آن را گرفته ، سپس به کاسه همراه بقیه مواد اضافه کنید.
6.لیمو را نصف کرده و آب نصف آن را روی سالاد بچکانید. دو قاشق غذاخوری روغن با طعم سیر به آن اضافه کرده و همۀ مواد را بهم بزنید. طعم آن را با نمک و فلفل تعدیل کرده، آب لیمو ی مخصوص و در صورت نیاز روغن را به آن اضافه کنید. آن را پوشانده و تا موقع لزوم بگذارید سرد شود.

تبوله سبز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.